PvdA PK: Sluitingstijd sozen naar drie uur

Goed nieuws zo laat op de avond. Nadat hele menigten buiten verdwaasd over straat liepen na de aardbeving, kwam er goed nieuws op twitter voorbij:

De PvdA PK heeft een amendement geschreven om de sluitingstijd te verlengen van twee naar drie uur! Daarmee kunnen de sozen dezelfde openingstijden hanteren als de horeca, en kunnen ze dus beter 'concurreren' om de bezoekers. Ook wordt er hiermee een stukje "regulering" door de gemeente weggenomen.

Update: Het amendement is ook daadwerkelijk aangenomen op de raadsvergadering... Sluitingstijd naar 03:00 naar in het weekend, en 01:00 door de week.


Het amendement zal dinsdag in de raadsvergadering besproken worden, en als het dan aangenomen wordt, zal de algemene plaatselijke verordening (APV) hieromtrend worden aangepast.

Reacties

RickT schreef op :
Is tevens ook 1 uur extra inkomsten die jongerencentra hard kunnen gebruiken, ik denk dat de gemeente dat ook graag ziet. De voordelen van dat uurtje extra inkomsten wegen niet op tegen de nadelen. Wat die nadelen ook mogen zijn.