Programma Band Battle bekend

Het programma van de Band Battle in OJC Knor is bekend:

Op zaterdag 28 februari zullen Epic fail, All Seasons Remain en Modesty calls tegen elkaar strijden. 7 maart staan 30 past 7, de Kleptomaniacs en Lucky Dice op het podium. De laatste voorronde is op 14 maart met Otherwise, Against Radio en Remorse. De winnaars van iedere voorronde zullen op 27 maart tegen elkaar strijden.

Klik op "Lees Verder" voor het volledige programma...


Zondag 28 februari (voorronde 1)

EPIC FAIL
Wij zijn de band : Epic Fail. Onze band bestaat uit 5 bandleden, We hebben onze band opgestart eind februari/begin Maart in 2009.
Wij spelen rockmuziek: Anouk, ACDC, Greenday, Snowpatrol en meer.
Namen van de bandleden:
Zangeres: Ankie Wijnands 16 jaar, met de band battle in februari inmiddels 17.
Bas: Guus Vullings 15 jaar.
Gitarist: Renzo den Bekker 15 jaar
Gitarist: Jim Zeelen 15 jaar
Drums: Paul Vullings 15 jaar.
http://e-p-i-c-f-a-i-l.hyves.nl

ALL SEASONS REMAIN
Wij zijn All Seasons Remaim, een Metal band uit de omgeving venray. De band bestaat Uit Tom van Mill (Vox), Mark Kessel, (Lead Guitar), Dick Liefting(Rythm Guitar), Wout Jansen (bass) en Patrick Valckx( drums)
ongeveer 1,5 jaar gelden zijn wij voor het eerst bij elkaar gekomen. Toen nog zonder zanger Tom en gitarist stan. Naar een korte zoektocht kwam al gauw zanger tom erbij en niet veel later gitarist Stan(nu Dick). Toen zijn we erg hard aan het schrijven gegaan om zoveel mogeljk eigen nummers te maken. Na ongeveer 1 jaar gespeeld te hebben besloot stan om de band uit te gaan omdat de stijlverschillen te groot waren. Dick Liefting heeft zijn plaats ingenokmen en weet de rest van de band naar een hoger niveau te brengen. Onder tussen zijn er al 5 nummers af. Ze staan te popelen om het podium te betreden en de zaal op zn grovesten te laten schudden
www.myspace.com/allseasonsremain1

MODESTY CALLS
Modesty Calls is een vijfkoppige rockband uit de regio Venray, opgericht begin 2008. Hun stijl is te omschrijven als rock, met invloeden uit de hardrock en stoner wereld.

Vanaf het moment dat de line-up compleet werd zijn de zaken serieus opgepakt. Aangezien alle leden al in verschillende andere bands samengewerkt hadden was de eerste demo in korte tijd een feit. Deze demo getiteld "I am the king" geeft mensen een goed beeld waar Modesty calls voor staat. Namelijk rock, rock en nog eens rock!

Deze demo en een energieke live show waren de weg naar succes in de eerste bandwedstrijd waaraan ze meededen, "Knokke om te Rokkuh", met een optreden op "Merlinpop" als beloning. Hun uitverkiezing voor de bandcompetitie "Roos van Nijmegen" bevestigde de potentie in deze band!

Dankzij de verschillende optredens die ze reeds op hun naam hebben staan en het schrijven van nieuwe nummers, zal deze potentie nog beter te horen zijn in hun tweede promo cd getiteld “All polished halos (promo)”. Deze promo cd wordt de opstap naar een 9 nummers bevattende “All polished Halos” E. P. die medio 2010 uitgebracht zal worden. Houd hun myspace goed in de gaten en zorg dat je de eerste bent die hem luistert! En vergeet vooral niet om hun live shows te bezoeken en de band te boeken!
www.myspace.com/modestycalls

Zondag 7 maart (voorronde 2)
30 PAST 7
Wij zijn de pop-rock band "30 past 7" en zijn bezig om onze agenda in te vullen. Graag zouden wij bij jullie een optreden willen geven. Een eventueel voorprogramma kan ook geregeld worden. Wij hopen dat we bij jullie een mooie avond neer kunnen zetten met geluiden als Greenday, The Killers, Snow Patrol, Metallica en nog veel meer. Twee zomers lang hebben we al optredens verzorgt in diverse sozen en uitgaansgelegenheden. We stonden o.a bij Blok 10 samen met Rattlesnake Shake en Present Danger!
www.thirtypastseven.hyves.nl

KLEPTOMANIACS
The Kleptomaniacs zien een rockband die met hun gevarieerde muziek elke tent op de kop wiet te zette, of ge t nou oaver U2 hed of oaver Wolfmother, de Klepto’s speule t allemoal!

Deze Mieterikse kameruj met een zangeres geliend oet America speule sinds een half joar in een neje formatie den de muziek nar een hoeger niveau tilt en woar ge ma gen genog va kriegt!
http://kleptomaniacs.hyves.nl/

LUCKY DICE
www.theluckydice.nl

[b]http://dreksbak.nl/agenda/1024/band-battle-2010-ronde-3.dsp\Zondag 14 maart (voorronde 3)[/url]/b]
OTHERWISE
Wij zijn Otherwise, een rock-coverband uit Horst/Melderslo, bestaande uit:
Arno Poels - Melderslo
Stijn Vullings - Melderslo
Sjuul Stax - Horst

Wij bestaan nu ongeveer anderhalf jaar.
Onze setlist bestaat uit bands als Red Hot Chili Peppers, Muse, Lenny Kravitz, Jet, Nirvana etc.
Daarop staan ook filmpjes van eerdere optredens.
www.otherwise-band.hyves.nl

AGAINST RADIO
Wij zijn Against Radio, een 3 mans rockband afkomstig van Texel.
We zijn eind september 2008 begonnen, en zijn druk op zoek naar
zalen en cafe's en festivals waar wij een lekker showtje kunnen rocken!

Doordat we allemaal al jaren in de muziek zitten hebben we al de
nodige podiumervaring opgebouwd. Het lijkt ons dus leuk om ook
eens bij jullie te spelen!

We hebben sinds ons bestaan niet stil gezeten, zo zijn we onze
eerste CD aan het afronden, en hebben we in de afgelopen maanden
al heel wat showtjes weggespeeld (o.a. met Drive Like Maria en Accelerators
All For Nothing). Maar hiervan willen we er natuurlijk nog veel meer maken,
en daar hebben wij u voor nodig!

Ons genre is moeilijk te bepalen, maar bevat eigenschappen van zowel
punk, rock, dance en hardcore.
http://www.myspace.com/againstradio

REMORSE
Remorse is a thrash metal band from Lottum (Netherlands). Originally started as a metal coverband (with covers from Anthrax, Motorhead, Metallica, Judas Priest, Slayer and a lot more). In 2007 Remorse is also started writing their own songs. The result is a wall of sound that goes right into your face!
www.remorsemetal.nl

De bands zullen elke avond rond 20:00 starten, de winnende band gaat naar de finale op zaterdag 27 maart. De finalisten zullen vervolgens strijden voor de titel met als prijs een cheque t.w.v. 500 euro!!

De Band Battle 2010 wordt mede mogelijk gemaakt door: SOUNDWAVE

Reacties