Popquiz in Canix!

Komende zondag is hetweer tijd voor de 12e editie van de Canix Popquiz!

Met 120 deelnemers zit ook dit jaar de Popquiz van Canix weer bomvol. De deelnemende teams zijn afkomstig uit de gehele provincie, Brabant en zelfs 2 Belgische teams.

Aan de hand van muziek- en geluidsfragmenten, hoezen, foto’s en diverse tussenrondes worden de deelnemers getest op hun parate muziekkennis van pakweg de afgelopen honderd jaar! Wat de Popquiz van Canix onderscheid van andere quizen in de regio is dat er al jaren gebruikt wordt gemaakt van een live-band bestaande uit regionale muzikanten. Omdat het, zoals het er nu naar uitziet, de laatste quiz in deze opzet gaat worden zijn er niet één maar zelfs twee verschillende live-intermezzo’s! Het beloofd dus een heel spektakel te worden daar in Lottum! Vanuit het hoger gelegen cafe van Canix heb je een perfect uitzicht over het hele gebeuren. Ideaal ook om de uitdaging aan te gaan om met een van de publieksrondes mee te doen waarmee ook dit jaar weer leuke prijzen mee te winnen zijn!


Voor de beste teams liggen er naast de traditionele platenbonnen ook dit jaar weer diverse mooie prijzen te wachten welke o.a. gesponsord worden door: TVI Computers (Horst), Cafe Cambrinus (Horst), Rozenfestival (Lottum), Jongerencentrum Canix Lottum, Boerenbond (Swolgen). Daarnaast zal er onder de deelnemers een set op maat gemaakte gehoorbeschermers worden verloot welke worden gesponsord door Het Gehoorcentrum uit Horst.

Reacties