Plork en de Aannemers terug in Canix

Zaterdag a.s. speelt de feestband Plork en de Aannemers weer in Lottum, deze keer in Canix zelf! Plork en de Aannemers is een waanzinnige feestband met een erg divers repertoire. Een muzikale freakshow. Van Abba tot de WC Experience en van System of a Down tot Trafassi, voor Plork is er geen vreemde eend in de bijt en niets is te gek. Deze heren weten wat entertainen is... ze waren niet voor niets DE sensatie van de Zwarte Cross 2006!!! Zo gek als een deur presenteert deze act een indrukwekkende aaneenschakeling van grappen en attributen en meezingen maar! De gitarist start alvast de polonaise... 100% ok garantie. In het voorprogramma staan de Banana Pancakes uit Meterik!


In den beginne was er niets, toen een hele tijd wel weer wat en toen was er Plork. Plork, een eenzame jongeman zonder vriendjes of welke vorm van liefde dan ook. Overal waar hij liep werd hij gebeten door honden, gekrabd door katten en uitgescholden door de rest van de wereld.
De enige wezens die hem wel begrepen waren de eendjes in de vijver van het bejaardentehuis (hoewel dit hem wel het nodige brood heeft gekost). Na 25 jaar vol tegenslag en een compleet sociaal isolement, werd tot overmaat van ramp ook nog de vijver van het bejaardentehuis dichtgestort door 3 aannemers. Tijdens het storten zagen de 3 aannemers de zielige Plork zitten en besloten zich over hem te ontfermen. Na 2 jaar van opperwerkzaamheden zagen de aannemers dat dit ook niet wat was, en toen besloten ze maar een band te beginnen.
Ik weet niet of u wel eens een aannemer met verstand van muziek heeft gezien, wij in ieder geval niet. Daarom ontbreekt het Plork en de aannemers totaal aan muzikale richting, visie en andere dingen. Voeg daar een halfblinde en altijd stomdronken styliste aan toe en wat je overhoudt is een muzikale freakshow. Van Abba tot System of a Down en van Andre van Duin tot Kaiser Chiefs, voor Plork en de Aannemers is er geen vreemde eend in de bijt en niets is te gek. Voor ieder wat wils onder het genot van een wijntje en een pils.

In het voorprogramma staat Banana Pancakes! Zin in een lekker avondje rock met een behoorlijk scala van andere genres zoals britpop, pop en klassiekers? Dan ben je bij Banana Pancakes aan het juiste adres!! De setlijst bestaat uit o.a. nummers van The Fratellis, The Beatles, Muse, ACDC, Greenday en the Offspring! Deze worden gespeelt in de volgende bezetting: Guus Brinkmans de leadzanger, gitarist en tevens toetseninst, Mark Tacken de gitarist en zanger, Bas van Rengs speelt uiteraard bas en de drummer van de band is Chiel Smulders.

Open: 20.00u / Aanvang: 21.00u / Entree: €7,-

www.canix.nl
www.plorkendeaannemers.nl
www.banana-pancakes.nl

Reacties

Janneke schreef op :
Godver wat baal k datk hier niet bij kan zijn!! :( :(
Joeri schreef op :
Aaaah nee, waarom heb ik dan een verjaardag :x :P
collisiontammi schreef op :
tas koffie en vlaai en dan richting lottum? :-)
Tonight at your house, it is not plouse
TomG schreef op :
19.00->20.00 verjaardag, doa noa richting Lottum liekt mej ok een beter plan
collisiontammi schreef op :
die verjeurdag, doa kunde ok tot 21.00u blieve... rond half 10 beginne we met de 1e band :-).
Tonight at your house, it is not plouse