Petitie voor behoud jongerenwerk Horst

De laatste tijd verschijnen er in diverse media al wat berichten over 'tegenvallende' resultaten jongerenwerk in Horst. Om dit om te draaien is stichting "Mixx", de beheerstichting achter OJC Niks, M@xx en Usee, een petitie gestart. Via deze petitie krijgen mensen de kans om hun "support" uit te spreken richting de vrijwilligers van deze stichting.

Teken dus ook deze petitie, als je achter het jongerenwerk van Horst staat.


Of, zoals Roy Bouten (voorzitter van Mixx) zegt: "Als jeugd- en jongerenwerk staan we voor onze zaak, namelijk een aanbod voor álle jeugd en jongeren van Horst en daarbuiten. Wij staan voor een alcoholvrije plek tot 16 jaar, wij staan voor discotheek 't Trefpunt, voor mensen met een beperking, wij staan voor Usee, M@xx en OJC Niks en we willen iedereen die met ons staat voor goed jeugd- en jongerenwerk Horst vragen dit uit te spreken door de petitie te tekenen. Dit geeft ons extra kracht ons in te blijven zetten!"

Reacties

San schreef op :
Done!
janwillem3488 schreef op :
Waar wordt deze petitie voor gebruikt? Alleen om steun te betuigen aan de vrijwilligers?
Ik ben daarnaast ook wel benieuwd wat de redenen zijn voor het aanhouden van 2 locaties.
janwillem3488 schreef op :
Waar wordt deze petitie voor gebruikt? Alleen om steun te betuigen aan de vrijwilligers?
RoyBouten schreef op :
Dat is inderdaad de enige reden waar de petitie voor wordt gebruikt. Het straalt uit dat we het samen met en voor de samenleving doen.
Vivian schreef op :
Ik vind het een goed initiatief :) Maar al te vaak word er niet gezegd en mensen beginnen het normaal te vinden. Zo is mijn ervaring ook geweest bij Jong Nederland. Sommige ouders weten niet hoeveel tijd en geld je in zo'n vereniging stopt en waarderen je werk niet :(