Ouderen op ijsbaan

Stichting IJsbaan Horst biedt de bewoners van Elzenhorst, Sevenheijm en Berkele Heem de mogelijkheid een kijkje te komen nemen op de ijsbaan op het Wilhelminaplein in Horst. Zij kunnen dan genieten van de kinderen die op dat moment aan het schaatsen zijn tijdens het schoolschaatsen.


Voor de bewoners van Elzenhorst, Sevenheijm en Berkele Heem is dit een mooie gelegenheid om tijdens de winterse kou een uitstapje te maken. In samenwerking met de zorggroep zal dit uitstapje gerealiseerd gaan worden.

Bovendien kunnen ouderen gebruik maken van de Plusbus. Synthese biedt een schema aan om eens een dagje te gaan kijken naar de schaatsende jeugd en genieten van een kop koffie of thee met een traktatie, lekker warm in de tent.

Om de sfeer rond de ijsbaan te verhogen zal op zondag 18 december door de Peelkabouters hun kabouterbus bij de schaatsbaan neergezet worden. Alles wordt in een mooie kerst- en kabouterstemming gebracht.

Bewoners van Elzenhorst, Sevenheijm en Berkele Heem die graag naar de ijsbaan willen, kunnen zich melden bij Helma Michels in Elzenhorst. Mensen die graag met de Plusbus komen, kunnen zich melden bij Synthese.

Reacties