Oproep Jongerencommunity Rabobank

Ben jij tussen de 15 en 25 jaar? Dan vinden we jouw mening belangrijk!

Rabobank Horst Venray start met een jongerencommunity. Een community waarin je samen met andere jongeren meedenkt en –praat over wat Rabobank voor jou als jongere kan betekenen. Je krijgt een kijkje in de keuken van de bank en doet nuttige kennis op. En wij leren als bank weer van jou! Jouw frisse en vernieuwde kijk is ons veel waard. Kortom: elkaar inspireren is waar het om draait.

Wie zoeken we?
Ben jij een enthousiaste jongere, tussen de 15 en 25 jaar (een jaartje meer of minder mag ook nog :)) en vind je het leuk om met leeftijdsgenoten kennis te delen, mee te denken en mee te praten over wat jij belangrijk vindt? Dan zijn we op zoek naar jou! De jongerencommunity praat niet alleen over financiële zaken, maar ook over maatschappelijke onderwerpen die mensen van jouw leeftijd belangrijk en interessant vinden.

Wat wordt er van je verwacht?
We verwachten vooral jouw mening te horen! We komen minimaal 1 keer bij elkaar. Daarna willen we samen met de deelnemers bespreken of en hoe vaak ze bij elkaar willen komen en welke onderwerpen er dan op de agenda staan. Kortom in de jongerencommunity heb jij samen met andere jongeren de regie.

What’s in it for me?
Je vraagt je misschien af wat je eraan hebt om deel te nemen in zo’n community? Het is leuk en leerzaam! Je krijgt de kans om nader kennis te maken met de Rabobank en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Het is mogelijk een opstap voor een stage of carrière binnen de Rabobank én het staat ook nog eens goed op je CV.
Nieuwsgierig geworden?

Inmiddels zijn er genoeg aanmeldingen, bedankt voor ieders interesse!

Reacties