Openingsweekend De Lange Stunnis verplaatst

Voor diegenen die het nog niet hadden meegekregen: helaas moeten we het openingsweekend van De Lange Stunnis uit- of afstellen. Als alternatief verplaatsen we de complete programmering naar De Lange Horst. We bieden je gratis uitgaansbussen die je van Sint Anthonis naar De Lange Horst rijden.

Voor de €10,- entree die je betaalt (of hebt betaald), krijg je dus: een gratis busreis heen en terug, toegang tot het evenement én twee horecamunten (ter waarde van €4,-).

Voor de volledigheid. Op de donderdagavond bieden we je in De Lange Horst dan Sergio Silvano, DJ Styn en DJ Sascha Visser. Deze laatste twee stonden reeds geprogrammeerd in De Lange Horst, dus die krijg je er als bonus bij.
Op de vrijdagavond bieden we je niemand minder dan Billy the Kit, gecombineerd met DJ Paul van der Laar.

Op de zaterdagavond bieden we je koning van de hardstyle Ran-D, gecombineerd met Kid de Luca.

De opstapplek van Sint Anthonis is vóór het oude Bos All-in en de bus zal iedere dag om 22.00uur vertrekken. De bus zal iedere om 03.30uur weer terug gaan van De Lange Horst naar Sint Anthonis. De reistijd bedraagt ongeveer een half uurtje.

Voor mensen die hier niets voor voelen, gaan we natuurlijk een passende oplossing zoeken. Bedenk alsjeblieft wel dat hier organisatorisch nogal wat werk achter zit en het dus enige tijd kan duren voordat je je ticket(s) teruggestort krijgt. De procedure voor het terugstorten van je ticket zal nog volgen.

Reacties