OMG! welcomes nieuwe locals

Eindelijk, daar was 'ie dan. De zomerzon aan de helder blauwe hemel! Dit betere weer smaakt naar nog meer zomerse muziek op de line-up van OMG! Festival. Dit keer voegen we vier spectaculaire locals toe aan onze line-up:


DISTORTED REVELATION – HORST
Bart Jenniskens en Alex Geling, beter bekend onder de naam Distorted Revelation is een DJ-duo dat voor 50% afkomstig is uit Horst aan de Maas. Sinds 2007 zijn de heren hard aan het werk om een naam te vestigen in de wereld van de hardere stijlen. Hardcore is ze met de paplepel ingegoten en dat resulteert in een flink aantal gigs in binnen- en buitenland, een eigen track die in 2008 op E.P. werd uitgebracht (Get Ya Guns Out) en nog meer werk dat op de planning staat.
Kortom, dit uurtje stampen bij de local stage wil je niet missen!

JACOB ACE – HORST
Dit aanstormende talent staat te popelen om zijn kwaliteiten te mogen vertonen op OMG! Festival. Funs Seuren, afkomstig uit Horst aan de Maas heeft al even ervaring op kunnen doen en is nu helemaal klaar om de local stage op zijn grondvesten te laten schudden met een gezonde portie house. Dit moet je zien!

MR. NILSSON – YSSELSTEYN
Nee, we bedoelen niet het aapje van Pippi Langkous. We praten hier over de 23-jarige Niels uit Ysselsteyn. Hij is onder andere regelmatig te bewonderen in Discotheek The Pilot in Ysselsteyn. Mr. Nilsson leidt je tijdens zijn optreden door een wereld van house en dance met daarbij een vleugje urban en electro. Van David Guetta tot Steve Aoki, Bingo Players tot Armin van Buuren. Alles komt voor bij. Stap in deze rollercoaster en geniet!

BEPPIE KRAFTWERK – SEVENUM
Dichter bij huis kun je niet hebben! Lennart Billekens a.k.a Beppie Kraftwerk ken je van de vele feestjes bij OJC Walhalla of onder de alias EL-V & Tip. Eén ding is zeker: deze man is niet in een hokje te plaatsen. Het wordt dan ook een totale verrassing hoe zijn set eruit gaat zien. We zijn er in ieder geval van overtuigd dat dit 200% feest wordt. Checken dus!

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.omgfestival.nl

Reacties