OMG! Festival maakt line-up bekend

Twee dagen OMG! met diverse muziekstijlen

Afgelopen week maakte de organisatie achter OMG! Festival, stichting 7VNTY7 de volledige line-up bekend. Het festival dat vorig jaar nog uit een dag bestond, zal dit jaar terugkomen met een tweedaags, gevarieerd programma.

Op vrijdag 27 juni zal de eerste editie van OMG! It’s the 80’s op het evenemententerrein Kronenberg plaatsvinden. Deze avond zal in het teken staan van muziek uit de jaren 80. Naast muziek, heeft de organisatie gezorgd voor een barbecue, die vanaf 18.00 uur zal starten. De volgende DJ’s zullen op het podium in de manege optreden: Daniël Dekker (bekend van Radio Decibel, Radio 1, 2 en 3 (FM), Paul van de Laar, Pieter Joosten, Albert C en Keezus Christus & Nederlands Goede Hoop. In het Popkwis Café kan heerlijk gequizd worden onder muzikale begeleiding van de DJ’s Jan Huijs en Ton Peeters. Ook zullen singer-songwriter Joep van Wegberg en gitarist Richard Kleuskens live optreden. VJ Piet van den Munckhof zorgt voor de visuele begeleiding van de avond.

Zaterdag 28 juni zal vanaf 13:00 in het teken staan van elektronische dance muziek. Op het hoofdpodium wordt groots uitgepakt met een line-up van lokale tot internationale artiesten. Het startschot wordt door de winnaar van de DJ Contest gegeven. Hierna zullen onder andere namen als Vato Gonzalez & MC Tjen, FeestDJRuud, Juicy M (uit Oekraïne) en LNY TNZ het podium betreden.

Het tweede podium in de manege wordt voor de zaterdag omgetoverd tot een jaren 90 paradijs. De headliners van dit podium zijn Paul Elstak, DJ Jurgen en Aiscream. Met de nodige visuele ondersteuning op een groot LED-scherm, zullen zij dit podium helemaal gaan afbreken!

Tot slot is er ook weer een ministage geprogrammeerd. Dit derde podium wordt door Forbidden Sounds verzorgd. Hier zullen regionale artiesten optreden die zich vooral richten op de hardere stijlen binnen de dancescene. Voor een volledig overzicht van alle artiesten, de voorverkoopadressen en verdere informatie over het festival neem je een kijkje op: www.omgfestival.nl en www.omg80s.nl.

Reacties