OMG! Festival keert terug in 2014

Afgelopen zomer vond in Kronenberg (Horst aan de Maas) voor het eerst het OMG! Festival plaats. Inmiddels zit de organisatie alweer met elkaar om tafel. Deze week traden ze met goed nieuws naar buiten: op zaterdag 28 juni 2014 vindt de tweede editie van OMG! Festival plaats. Ruim 900 bezoekers brachten afgelopen juni een bezoek aan OMG! Festival op het evenemententerrein in Kronenberg. Een eerste editie waar de organisatie met een goed gevoel op terugkijkt. De vele positieve reacties die vanuit de bezoekers en partners binnenkwamen zijn een goede basis voor een nieuwe editie van OMG! festival.

Deze nieuwe editie luistert de organisatie ook weer naar haar bezoekers. Evenals het afgelopen jaar zal er op de Facebook pagina van OMG! Festival de mogelijkheid zijn om ideeën en suggesties voor artiesten achter te laten. Verder gaat de organisatie aan de slag met de tips die vanuit verschillende betrokkenen zijn binnengekomen. Zo zal er onder andere een nieuw muziek genre geprogrammeerd gaan worden.
Binnenkort maakt de organisatie via haar sociale media kanalen meer bekend over het begin van de kaartverkoop en de invulling van de nieuwe editie.

Reacties