OMG! Festival DJ Battle

We hebben de hele line-up voor OMG! Festival klaar en hoewel het nog even wachten is voordat elke act bekend is gemaakt, is nog één plekje over. In een battle zullen 4 dj's deze avond uitvechten wie er doorgaan naar de finale op 29 mei! Daar zullen de 2 winnaars + een door de organisatie vooraf geselecteerde act de finale uitvechten. De DJ Battle zelf zal op vrijdag 11 april 2014 vanaf 21:00 in Café/Zaal Metieske plaats vinden.

Voor DJ's die zich willen aanmelden, lees hieronder alle informatie:

**AANMELDEN**
- Stuur een mail naar contest@stichting77.nl met een link naar een mix van je zelf op Soundcloud, vertel in de mail wie je bent, welke gear je gebruikt, waar je zoal draait / hebt gedraaid en je contactgegevens.

- Uploaden van je mix kan uitsluitend via SoundCloud zodat wij deze op onze eigen account in een playlist kunnen zetten.

- De mix moet tussen de 30 en 60 minuten lang zijn.

- Upload je mix met de volgende titel : “OMG! Festival 2014 DJ Contest - [je eigen DJ naam]” en zorg dat deze openbaar te beluisteren is.

- Houdt er rekening mee dat het gaat om een openingsset op het hoofdpodium OMG! Festival en dat het qua muziekstijl aansluit bij de rest van de programmering.

- Aanmelden kan tot en met donderdag 20 maart

**CONTEST**
- Na 20 maart worden alle aangemelde DJ’s opgenomen in een Facebook app waar onze volgers vervolgens van zondag 23 t/m zondag 30 maart op hun favoriete DJ (mix) kunnen stemmen.

- Uit alle aanmeldingen kiest de organisatie één DJ die rechtstreeks geplaatst zijn voor de finale op donderdag 29 mei in Sevenum. Deze keuze wordt uitsluitend gemaakt op basis van de kwaliteit (stijl van mixen, platenkeuze, eigen producties in de mix etc.) van de betreffende mix.

- Voor de andere deelnemers die zich hebben aangemeld voor de contest geldt dat zij zich via de voorronde op vrijdag 11 april bij Café Metieske in Sevenum nog kunnen plaatsen voor de finale. Om in de voorronde te komen speelt naast kwaliteit ook populariteit mee. De organisatie zal hierbij dus ook kijken naar hoeveel stemmen een DJ heeft gekregen via Facebook.

- Op woensdag 2 april wordt door de organisatie bekend gemaakt welke DJ zich heeft geplaatst voor de finale en wie zich mag gaan voorbereiden op de voorronde.

- De DJ Contest voorronde bestaat uit vier DJ’s die elk een set van 30 minuten mogen draaien. De jury bepaalt vervolgens, op basis van het optreden die avond, welke twee DJ’s zich plaatsen voor de finale op donderdag 29 mei (hemelvaartsdag).

- In de finale van de DJ contest krijgen de drie DJ’s (een rechtstreeks geplaatste en twee via de voorronde) 45 minuten de tijd om zich te bewijzen en is het wederom aan de jury om te bepalen (op basis van o.a. platenkeuze, techniek, podiumpresenatie, reactie van het publiek) wie er wint en daarmee een plek op de line-up van OMG! Festival 2014 krijgt.

- Over de keuzes van de organisatie en de uitslag van deze contest kan niet worden gecorrespondeerd.

Reacties