OJC Niks Column

Twee weken geen column meer geplaatst. Dat is het geval. 25 zweepslagen en drie tripjes naar de bloedbank later is hier een nieuwe column. Spiksplinternieuw.

Niks op de tv

We zijn al een tussenkopje en dus ook alweer een woordgrapje verder. Want ik denk dat iedereen het met het bovenstaande kopje wel eens is. Er is de laatste tijd geen hol op de tv. Een keer van 1 naar 32 zappen en je hebt wel weer een talentenshow, brei programma en real life soap of 32 verder. Bagger dus. Het nieuwe is er wel weer vanaf.

Ik vind het persoonlijk jammer dat er niet meer zoveel films op tv komen. Ik ben dus blijkbaar een van de weinige mensen die liever een goed verhaal ziet dan zes dikke tieners die zichzelf voor lul zetten in een dansprogramma. Dikke tieners zijn blijkbaar leuker en goedkoper dan Morgan Freeman of elke andere acteur van dat niveau.

Een spelshow van Niks

Maar deze columns zijn niet bedoeld voor het ( intellectuele ) film gewazel van “moi”. Ik breng U enkel op de hoogte van onze sluwe plannetjes bij Ojc Niks. Ons viel namelijk op dat tevens een ander fenomeen verdwenen is van de collectieve staarbuis. Een verschijnsel genaamd “de spelshow”. Waar men jaren geleden nog rond de klok van 7 met de gehele familie zat te schelden op de deelnemers van ‘t rad van fortuin of Lingo zit nu iedereen dikke tieners uit te lachen die niet kunnen dansen of breien.Wij betreuren dit feit, wij schelden nu eenmaal graag op domme mensen die bij Lingo denken dat het tien letterwoord “raamnegers” was. Dit is trouwens geen slecht grapje, twee studenten dachten 3 jaar geleden ( was bij kopspijkers ) namelijk dat dit ( raamnegers ) het juiste woord was! Afijn.
Het enige probleem is dat wij bij de Niks geen apparatuur hebben om dingen op de televisie te zetten, en ook al hadden we de apparatuur, we zouden niet weten hoe het werkt.

Algemene kennis van Niks

Wat we wel weten is hoe we een feestje moeten bouwen. We hebben dit concept dus verwoven ( als dat een woord is ) met onze voorliefde voor ouderwetse spelshows en voila! DE NIKS DRAAIT DOOR!!!
Een spelshow voor het hele gezin, in Ojc Niks, op 31 oktober. Met bier. En muziek.
Want daar draait het natuurlijk om. Een hele avond lang zal ons rad bepalen wat voor muziek er gedraaid gaat worden. Van Abba tot Slayer en van Big John Russel ( wie kent m niet ) tot die wijven die zich Tokio Hotel noemen ( die waarschijnlijk niet ).
Wil je deel uitmaken van deze unieke avond. Dat kan. Kom gewoon want de entree is gratis!

Oke, genoeg geïndoctrineerd.
Dat was het weer. Meer info ojcniks.nl ( check ook de posters )

Gr Nakkie Nellen
Ps: Dikke tieners zijn van harte welkom, ook als ze niet kunnen dansen!

Reacties

Gradje schreef op :
Nakkie! Nakkie! Nakkie!
I'm on a horse.