OJC Gaellus bestaat 20 jaar en viert dit groots!!

PERSBERICHT
Tienray, 24 februari 2012

20 jarig bestaan Open Jongeren Centrum Gaellus te Tienray

O.J.C. Gaellus bestaat 20 jaar en viert dit groots!
Tijdens het weekend van 23 en 24 maart bestaat O.J.C. Gaellus in Tienray 20 jaar en dit wordt groots gevierd met twee dagen feest. Er zal een feesttent komen te staan langs de soos. Op vrijdag zal er een band spelen met traditiegetrouw een afterparty en zaterdag is er receptie met aansluitend een band.

O.J.C. Gaellus zag medio februari 1991 het licht nadat de stichting RISC benaderd werd door een achttal jongeren uit Tienray met de wens om hun steun en advies te verlenen voor het realiseren van een jongerensoos in Tienray. Vervolgens is er een jaar lang in deze voorbereidingsfase 2x per maand een bijeenkomst geweest. Een locatie werd al snel gevonden in de voormalige huishoudschool aan de Bernadettelaan. De ligging was beter. Meer ruimte, geen directe buren en een gebouw dat in deze tijd reeds aan verval onderhevig was. Bij een realisatie op die plaats kon voorkomen worden dat het verval van de hele huishoudschool gestopt kon worden door het in gebruik nemen van een gedeelte ervan. Nadat er samen met de gemeente werd besloten om een samenwerkingsverband aan te gaan met het bestuur van het parochiehuis, zag stichting O.J.C. Gaellus het licht. 20 jaar na dato vieren wij dit heugelijke feit met dit 20 jarig jubileum.
Op vrijdag 23 maart zal niemand minder dan Stahlzeit op de planken staan van de feesttent. Stahlzeit is een Rammstein tribute band waarbij echt alles klopt. Het publiek kan nummers verwachten van alle Rammstein albums, alsmede een knallende vuurwerkshow. Na een start als rock cover band ‘Maxine’ werd al snel besloten om slechts nog Rammstein covers te gaan spelen. Nadat de band dit ging doen onder de naam Rammstahl, werd al na enkele dagen contact opgenomen door het management van Rammstein dat de naam te veel overeenkomsten had met Rammstein. Van de ene op de andere dag werd de band omgedoopt tot Stahlzeit. Stahlzeit toert sindsdien door Europa met een gigantische vuurwerk- en pyroshow en heeft binnen korte tijd een zeer grote schare fans weten te genereren. Als een van dé meest authentieke tributes, heeft de band een belangrijke positie binnen de tribute-scene weten in te nemen.

Gedurende een typische Stahlzeit Show kan het publiek nummers verwachten van alle Rammstein albums, compleet met een gigantische vuurwerk show (zoals dat hoort!). Stahlzeit stond al op festivals als Bospop Weert, Dynamo Outdoor Fest Eindhoven en speelde in de grotere podia zoals 013 Tilburg. Voor iedere Rammstein fan een must om bij te zijn!

Op de afterparty zal DJ Tammi ervoor zorgen dat de voetjes nog even van de vloer gaan.

Op zaterdag 24 maart zal om 19:00 begonnen worden met een receptie. Hierbij is iedereen van harte uitgenodigd. Hierna zal de band NoiZZ het podium betreden. NoiZZ, de 6-mans formatie uit Parkstad is sinds de oprichting in de zomer van 2005 uitgegroeid tot een van de beste en meest spraakmakende pop-rockcoverbands in Limburg.

NoiZZ trakteert je op een mix van populaire dance, dampende rap, krachtige rocknummers en swingende funkcovers. Door hun bijzondere repertoire en hun ontembare energie, aangevuld door een spetterende licht- en geluidshow gaat ieder publiek uit zijn dak!

20 jarig bestaan O.J.C. Gaellus
Line-up: Vrijdag: Stahlzeit + afterparty
Zaterdag: NoiZZ
Datum: 23 en 24 maart 2012
Locatie: O.J.C. Gaellus, Bernadettelaan 10a, Tienray
Entree: Vrijdag: 8 euro
Zaterdag: gratis
Website: http://www.gaellus.nl/

Voor meer informatie kunt U contact opnemen met Sjuul Stultjens via julesvsworld@gmail.com of 06 14216117. Kijk voor meer informatie op http://www.gaellus.nl/

Reacties