Nobody Beats the Drum maakt programma GOA compleet!

Goed nieuws voor de Di-Rect fans onder ons, slecht nieuws voor Gaellus Open Air.
Helaas hebben we een afzegging mogen ontvangen van The Deaf. De band rondom gitarist Spike van Soest (Di-Rect) heeft besloten om de studio in te gaan met Di-Rect in die periode. Zij zullen dus niet optreden tijdens deze editie van Gaellus Open Air.


We mogen echter wel een meer dan waardige vervanger verwelkomen op 12 juni. Het Utrechtste breaks/electro/hiphop collectief Nobody Beats The Drum komt ervoor zorgen dat Gaellus Open Air 2011 helemaal uit zijn voegen zal barsten. Dit trio bestaande uit Jori Collignon (sampler, toetsinstrumenten) Sjam Sjamsoedin (draaitafels, sampler) en Rogier van Der Zwaag (VJ) versmelt electro, techno, breakbeats en hiphop met live videobeelden tot een beleving waarbij je niet stil zult kunnen blijven staan!

Na hun debuut album ‘Beats Work’ tourde Nobody Beats The Drum de hele wereld rond en releasten ze terloops nog een remixalbum met remixes voor artiesten als Etienne de Crecy, Jack Parow and Distrakt. Op dit moment zijn ze bezig aan een nieuw studio album waar ze ongetwijfeld al tracks van zullen uitproberen op Gaellus Open Air 2011!

Als Nobody Beats The Drum hun laatste klanken over het festivalterrein heeft uitgestoten zal het feest traditiegetrouw binnen in O.J.C. Gaellus verder gaan. Op de afterparty zullen de Cultuurbarbaren & Eargasm ervoor zorgen dat het feest nog even door zal gaan. De Cultuurbarbaren zijn een jong collectief uit Venray die in hun korte bestaan al menig feest en festival op hun kop gezet hebben met een knallende set vol electro, techno en dubstep. Niet voor de tere zieltjes onder ons, rammen is het devies!

Buiten dit nachtelijk geweld is er overdag op het terrein ook nog voldoende te beleven. Tussen de bands door zullen er diverse acts tussen het publiek optreden. Zo zal singer/songwriter Mathijs Luyten s’middags enkele sets ten gehore brengen. Naast dit akoestische intermezzo hebben we onze vriendjes van de Canix Allstars, Niks Draait Door en Dansvoer bereid gevonden om plaatjes te draaien op het DJ podium!

Reacties

johan schreef op :
En onze vriendjes en vriendinnetjes van de "gaellus girlie boys" dan?
Jules schreef op :
Gaellus Girly Boys invite: Canix Allstars, Niks Draait Door en Dansvoer
Nakkie schreef op :
Ik ben er misschien niet met GOA. Roel en ik zitten dan misschien nog in Zeeland.
Too weird to live, and too rare to die.
RickT schreef op :
Wat burgerlijk Nakkie ;)