Nikspack Festival!

Het is weer zover! Na een tijdje festivalloos te zijn geweest bij OJC Niks hebben we een opvolger gevonden voor Koeiepop. Terug van weggeweest: Nikspack. Het festival dat menig hart sneller doet kloppen.

De aftrap van dit festival zal dan ook met een knal gebeuren, we mogen een slipje van de kruier, een sipje van de uier, een tipje van de sluier oplichten!

Dé opkomende band ‘Park Bench People’ uit Sevenum zal het festival openen met enkele britpop beats en puik priegelwerk. Bekend van hun regionale malaria tour afgelopen winter waarmee ze maarliefst 1,800 eurie ophaalden voor 3fm Serious Request!

Vervolgens Sick Boys. Nadat de geroemde Boys from the County hell het loodje legden besloten een paar boys zich te gaan richten op het coveren van hun helden: Social Distorion. Op deze avond voor het eerst op de planken!

The Bombay Show Pig is niet voor de poes, en dat zullen ze op deze avond bewijzen. Een power trio bewapend met drums gitaar en synth. Gemaskerd en geschminkt, rauwe vuige stonerrock met een hoog noise gehalte! Smullen!
http://www.myspace.com/bombayshowpig

De skaband Bazzookas zal het verhaaltje feestelijk uitblazen. Bazz, zanger van Van Katoen en de Ska band Palloka’s sloegen de handen ineen om samen de planken op te gaan. Van Katoen teksten door Bazz en vette punkska door Bazzookas. Dat beloofd een mooi feest te worden.
http://www.myspace.com/bazzookas

Om de beentjes even tot rust te laten komen hebben we een Minimal Café. Menig Minimal liefhebber kan hier heen voor de vertrouwde bliepjes, bloepjes, loopjes en blapjes. In het Minimal Café zullen regionale Minimal Dj’s te horen zijn. De line-up zal spoedig op deze site verschijnen.

Een boordevol en gevarieerd programma dus! De entree bedraagt slechts 5 euro en de deuren gaan open om half 9! Dat wordt vlammen!

Reacties

Lennart schreef op :
een plaatje uit je attachment linken is nooit grappig
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Nakkie schreef op :
Jeej, tof filmpje Bram!
Too weird to live, and too rare to die.
Roelliej schreef op :
Ik vind het gaav.
Why are you wearing that stupid man suit?
SjorsD schreef op :
hehe zeker vet gedaan:p voicereader is de shit. het is dan trouwes ons tweede optreeje met the sickboys
Sn00f schreef op :
Hehe vooral die url spreekt ze mooi uit :P 'www."odjsniks".nl'
Kiejs schreef op :
wordt zeker vet
Prepare For Trouble and Make It Double!