Niks draait door

Anno 2004 was de grootste ergernis van de Nederlandse bevolking, in tegenstelling tot immigranten op het moment, hondenpoep. Aangezien we nu in 2010 leven, is hondenpoep dus weer helemaal retro. Tijd dus voor wat poep -en plashumor!

Ja dames en heren, Niks draait door zal na lange tijd weer een thuiswedstrijd gaan spelen. De Ojc Niks planken zullen na lange tijd weer het podium worden voor vies, vuig, hard discodansen. Plaatjes uit de oude doos en dansen als een oude doos. Freddy Mercury en Micheal Jackson zullen op deze avond even hallo komen zeggen, maar natuurlijk ook onze vrienden van Daft Punk en de discogoden en godinnen van ABBA. Willekeur zoals het hoort.

Deze avond zal ook aardig zijn tegen je portemonnee, gratis is het woord. Het kost niet duur en het is niet veel. De avond is voor alle leeftijden, behalve voor sommigen. Meer informatie is te vinden op Dreksbak of de Ojc Niks site. Tot dan!

Gegroet,
Ojc Niks

Reacties

seBAStian schreef op :
Oja, het is komende vrijdag. Vanaf 20:30 zijn de deuren open, wel enigszins belangrijke informatie. En de laatste zin is een beetje vreemd als je het hier zo leest, naja.
Nakkie schreef op :
Woehoe.

Hulde aan den disco koningen
Too weird to live, and too rare to die.
boterbram schreef op :
ik weet nog steeds niet wat Dreksback to school is??
Lennart schreef op :
back 2 school? vakantie afgelopen
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Kiejs schreef op :
matig Bram
Prepare For Trouble and Make It Double!
RickT schreef op :
misschien nog wel erger dan mijn iPod vergissing
boterbram schreef op :
bram onthuld zijn menselijkheid.. die kwam hard aan