Niks Draait Door

Vrijdag 31 Oktober zal zich in OJC Niks een spektakel voltrekken dat zijn weerga niet kent. Een daverende spel en muziekshow met elk muziekgenre uit de westerse wereld. Benieuwt? Dat dacht ik!

Mensen hebben vaak te snel een voorkeur voor dat ene bepaalde muziekgenre waar ze zich dan ook volledig in vast bijten. Als voorbeeld de eeuwige hiphop, hardcore en gothic subculturen. Ook discotheken en clubs draaien vaak de eeuwige top 40 muziek.
Wij geloven bij Ojc Niks gelukkig in wat afwisseling in het leven, zo ik in onze muzieksmaak. Wij draaien dus graag wat verschillende muziek op een avond. De vraag is echter, “Hoe zorg je ervoor dat er op een eerlijke manier wordt gekozen tussen verschillende genres en hoe houdt je iedereen tevreden”.
Het antwoord op beiden vragen is: “Het rad van fortuin”. Een rad is goudeerlijk en zal nooit een voorkeur hebben voor bijv. housemuziek en diep van binnen vindt iedereen het leuk om iets te zien draaien. Mmm, draaiend rad…

Op ons rad staat een zooi aan verschillende muziekgenres variërend van Hip Hop tot Duitstalig en van Death Metal tot Boy Band. Elk van deze genres wordt om de zoveel minuten afgewisseld middels een flinke zwieperd aan het rad! Als je geluk hebt mag zelfs jij een keer zwieperen. Jippie!*

De gehele avond is vormgegeven middels het oeroude spelshow concept; foute pakjes, foute hosts, snorren en meer van die jaren 90 spelshow onzin.
Een avond voor het hele gezin dus. Al mag je je ouders gerust thuis laten als je dat wilt.

Nou, duidelijk toch. Een verflipt leuke dans en muziek avond gevuld met entertainment waar Jos Brink groen van zal zien van ontbinding! Haha.
O ja, vergeten we bijna een ding te melden. De avond is ook nog eens volkomen gratis! Als dat nou niet aanvoelt als de spreekwoordelijke groene bal bij lingo, dan weten wij het ook niet meer!

Datum: 31 oktober
Open: 20:30
Entree: gratis
www.ojcniks.nl*OJC Niks garandeert personen geen zwiepers. Zwiep ervaring kan van persoon tot persoon verschillen. Zwiepen is geheel op eigen risico. Ojc Niks is niet aanspakelijk wegens eventuele schade of verwondingen door zwiepen.

Reacties

RickT schreef op :
Vanwege omstandigheden begint Niks Draait Door morgen niet om 20.30 maar om 21.30 .
Maaaar ieder nadeel hep ze voordeel ofzoiets, we gaan een uur langer door! tot 03.00!

Dus tot morgen in OJC Niks, vanaf 21.30!.