Nieuwjaarstreffen in OJC Canix

17 januari 2008
NIEUWJAARSTREFFEN
Met live: Bones, System Pilot & Hermse House Band

Dat er in Lottum en de regio veel bandjes rondlopen is inmiddels wel bekend, op deze avond dus 3 van die bandjes die hun krachten bundelen voor een energiek en dansbaar avondje. Bones, System Pilot en Hermse House Band het publiek vermaken!
Het feest wordt afgetrapt door een van de nieuwste Lottumse sensaties: de Hermse House Band. Deze band rond de Lottumers Dennis Hermse en Roy Gubbels spelen coole alternatieve rock covers van oa Artic Monkeys en Bloodhound Gang. Jong, fris en supergoed!
Als 2e band zal System Pilot spelen, System Pilot is opgericht door drummer Spike (Stormrider) en gitarist Marcel Coenen (Sun Caged, Stormrider, Time Machine) om een meer relaxte coverband langs hun metal coverband te beginnen. Er werden snel nieuwe bandleden gevonden als: Franck Faber (keyboard, gitaar, zang, ex-Lemur Voice), Jos Severens (zang, Up The Irons) and Aram Vincent Rogalski (Bass, ex-Sustain) om de line up compleet te maken. Later is ook drummer Spike vervangen voor Roel van Helden (Sun Caged). Het doel van System Pilot is om een strakke coverset neer te zetten met 70ies en 80ies hardrock zoals Uriah Heep, Whitesnake, Rainbow, Deep Purple, Gary Moore, Yngwie Malmsteen, Led Zeppelin, Ozzy Osbourne, Motley Crue en veel meer!
De afsluiter van deze gezellige avond is Bones. Rockband Bones is opgericht in 2000 en bestaat uit: Marcel Aarts (vocals), Leon Gooren (rhythm guitar), Jos Muysers (lead guitar), Patrick Frencken (percussion), Ern Clevers (bassguitar) en Bart Wilmsen (keyboards). Bones heeft inmiddels zo’n 70 optredens op haar naam staan en geniet naast Limburg ook bekendheid in Brabant, Overijssel, Drenthe, Gelderland, Zeeland en België. Op de setlijst van Bones staan enkel en alleen covers. Door de geraffineerde muziekkeuze, mede bepaald door de zeer uiteenlopende muzikale voorkeuren van de bandleden zelf, zorgt een optreden van Bones altijd voor een muzikale verassing.

Open: 20.00u / Aanvang: 21.00u / Entree: €5,-

Reacties