Nieuwe namen voor Weistock!

Yoow, we hebben goed nieuws en slecht nieuws! Laten we beginnen met het slechte nieuws: we kregen gisteren helaas het bericht van The Pine Box Boys dat hun Europese tour is gecancelled, en dus ook de show op Weistock 2010.
Goed nieuws: er zijn een aantal bandjes toegevoegd aan de line up! Dit zijn rock & roll/rockabilly gezelschap Big Shampoo And The Hairstylers, metal band Seita en de Lottumse rockers van 30 Past 7.

Op zaterdag zullen Big Shampoo And The Hairstylers ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer komen met hun aanstekelijke rock & roll/rockabilly uitvoeringen van liedjes van artiesten als Aerosmith, Michael Jackson en The Stray Cats!
Weistock zou Weistock niet zijn als er niet de nodige metal op de planken staat! Naast Remorse en 5 Minute Window zullen ook de heren van Seita knallen op Weistock! Ze komen uit Brazilië, vertoeven in Amsterdam en spelen een kei harde mix tussen Thrash en Death Metal! Die elastiekjes kun je bij de entree inleveren… helikopteren maar!
Ook zullen de Lottumse heren van 30 Past 7 een optreden geven op Weistock! Ze zullen op zondag iedereen wakker schudden met hun knallende rock set!
Hou de site www.weistock.nl in de gaten, want er komen nog veel meer nieuwe namen bij!

Reacties

Jules schreef op :
Jammer van the Pine Box Boys, maar Shampoo en the hairstylers werd mij laatst ook al getipt, schijnt erg tof te zijn!
Nakkie schreef op :
ben benieuwd
Too weird to live, and too rare to die.
Micky schreef op :
Seita:D schon
collisiontammi schreef op :
hoor er veel goede dingen over, helaas gemist op prilpop toendertijd!
Tonight at your house, it is not plouse
Micky schreef op :
met prilpop vurrig joar ien van de beatere bandjes vong ik, mar tering herrie dut ut altied goowd..