Nieuw dorp in town

Voor wie het nog niet wist: Horst is vanaf 1 september een uniek nieuw dorp rijker!

Er is de laatste tijd nogal wat te doen om de stijgende huizenprijzen, klein uitvallende skatebanen en het falen van de Limburgse coalitie. Als antwoord op deze deprimerende ontwikkelingen opent het nieuwe dorp van Horst a/d Maas 1 september haar poort voor elke bezoeker. Wij presenteren ons eigen Birdman village!

Birdman festival is hét outdoor-festival van Limburg waar ieder jaar vele bezoekers genieten van het beste op het gebied van dance- en alternative music. Voor het tweede jaar zal de ruïne bij Horst aan de Maas plaats geven aan een evenement waar uw muzikaal hartje van overstroomt. Fijne house headliners, crème-de-la-crème underground lievelingetjes voor de hipsters, dubstep voor de dubstep kids en ga zo maar door…

Maar Birdman is dit jaar zo veel meer dan het zoveelste festival. Birdman is een volwaardig dorp! De festivalstraten gevuld met de beste dj’s, bands, cabaret en theater. Birdman Village heeft ook een slager, een bakker en zelfs een kerk om u van alle zonden te verlossen die u al dan niet begaan heeft.

Een dorp zou een dorp niet zijn als het niet gebouwd was op de fundamenten van democratie. Wij willen namelijk dat onze inwoners mee bouwen aan Birdman, onze één dag durende utopie. Maak jij bijvoorbeeld een venijnige tosti? Open je eigen bikinibakkerij (bikini is Spaans voor tosti, klinkt leuker)! Ben je verschrikkelijk goed in tapdansen en maakt je vader salsamuziek? Open je eigen tapas/salsabar! Wil je met je vrienden een 90’s discotent openen? Nou, dat is een beetje vreemd, maar vooruit! Komt allen, geen enkel idee is te gek. Behalve als het dat wel is.

Hoe doe ik hier aan mee roept u? Surf dan snel naar www.birdmanfestival.nl en volg de informatie op de site. Wij kijken dan of uw plan voor aanbouw goedgekeurd kan worden en misschien sta jij dan wel op Birdman Festival!

Houd deze site natuurlijk ook in de gaten voor alle omringende informatie, de eerste namen en de voorverkoop die in de zomer van start zal gaan. Dus zet uw huis maar vast in de verkoop want vanaf 1 september is Birdman uw nieuwe thuis!

Reacties