Nieuw album van de Oenoemoeloeke 5

Op zaterdagavond 11 december presenteren De Oenoemoeloeke 5 hun nieuwe album in De Lange in Horst. Deze avond zullen meerdere artiesten hun opwachting maken zoals o.a. Trade-Mark (dampende Rock 'n Roll), Chris Nellen (Vrolijke Jordanezen), Rob Zanders (Damazoë), The V-Brothers (Bart en Twan Versteegen). Vanaf het voorjaar is de band bezig met het uitstippelen van een nieuwe route naar optredens in en bij uiteenlopende gelegenheden. Hiervoor is er gesleuteld aan de organisatie, liveshow, outfit en sound. Een nieuwe CD-productie maakt dit proces compleet.
Met deze CD, ‘De Schiêf ván Viêf’ wil de band de ambities, o.a. om de regio waarin ze spelen uit te breiden, kracht bijzetten.


“Het publiek is van ons gewend dat wij ze verrassen, entertainen en dat wij een geheel eigen stijl uitdragen die erg aanstekelijk werkt. We zijn van mening dat we vooral op muzikaal gebied nog vele kansen onbenut hebben gelaten. Met dit album hebben we de lat voor onszelf weer een stuk hoger gelegd, Alexander Op het Veld in de arm genomen als productieleider, en met overgave wekenlang in de studio gewerkt aan dit promotionele album. Op de CD staan o.a. een drietal covers en een zelf gecreëerde Duitse Party Medley. Deze zijn uiteraard met een Oenoemoeloeke 5-saus overgoten. Daarnaast staan er ook weer eigen nummers op het album die de eigenheid en muzikale stijl van onze band benadrukken. Wij zijn dan ook erg trots op het eindresultaat en zijn ervan overtuigd dat dit album een goede afspiegeling is van onze nieuwe koers”.

De Oenoemoeloeke 5 is in de loop der jaren uitgegroeid tot een band die het publiek goed weet te bespelen met hun opzwepende feestmuziek en verstaat de kunst om met hun ballads ook de gevoelige snaar te raken. Met dit album kunnen luisteraars zich een goed beeld vormen hun veelzijdige, kenmerkende en “Oenoemoeloeke” repertoire.

Kijk voor meer informatie ook op de website.

Reacties