Neem glasvezel, steun Dreksbak.nl

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, maar de gemeente Horst a/d krijgt internet, telefoon en tv via de glasvezel wanneer 30% van de huishoudens een abonnement afsluit bij één van de providers OnsBrabantNet, KPN of Lijbrandt. Glasvezel biedt het snelste Internet, HD / Interactieve TV en een telefoonverbinding in één pakket. Humberto Tan presenteert de voordelen van glasvezel hier.

Besluit je om glasvezel te nemen dan kun je Dreksbak.nl steunen door de actiecode "H2011-11" te gebruiken. Wij ontvangen dan voor iedere aanmelding €10,- die we zullen gebruiken om de site te verbeteren. De aanmeldformulieren kun je hier vinden. Deze zijn in te leveren bij de winkel van Reggefiber aan de Kerkstraat 5 in Horst. (oude pand Intertoys) Aanmelden is mogelijk tot 12 september 2011.

Alvast bedankt voor jullie steun!

Reacties

Jupske schreef op :
gewoon allemaal ff uitprinten en aan je ouders geven
haters gonna hate
Lennart schreef op :
zeker doen. sowieso moet glasvezel doorgaan..

alleen thuis helaas nog anderhalf jaar vast aan ziggo. en ze willen je aanmelding niet aannemen als je nog langer dan een jaar een contract hebt
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Sjors schreef op :
Ik heb het vast aangevraagd, hoop echt dat het er gaat komen :)
bramk schreef op :
Kan iemand mij vertellen wat nou écht de meerwaarde is van glasvezel?

Las laatst dat Ziggo ongeveer de zelfde snelheden haalt over de kabel, en dat Ziggo ook al glasvezel gebruikt, alleen niet tot aan je huis.
RickT schreef op :
Quote: bramkKan iemand mij vertellen wat nou écht de meerwaarde is van glasvezel?

Las laatst dat Ziggo ongeveer de zelfde snelheden haalt over de kabel, en dat Ziggo ook al glasvezel gebruikt, alleen niet tot aan je huis.
Kick, stiekem ben ik ook wel benieuwd naar de ekte ekte meerwaarde. Ik heb me er nog niet in verdiept moet ik eerlijk bekennen.
Lennart schreef op :
naja uiteindelijk gaat het toch koper en coax vervangen.. die zitten qua bandbreedte nu wel ongeveer aan de max (kabel kan volgens mij nog wel wat). zeker als je kijkt naar upload snelheden. maar ook met steeds meer opkomst dat alles in HD gaat komen. capaciteit van glasvezel is volgens mij nog net niet eindeloos.

ook is glas veel minder storings en afstands gevoelig..

verder nog wel meer voordelen maar dat is niet zo voor de thuisgebruiker.
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.