Nakkie Vooruitkijk Agenda week 27

Ondanks het belachelijk mooie weer, en het vervloeken van mijn broertje omdat die op Werchter zit, typ ik toch maar even rap de vooruitkijkagenda. Klabbaber!

Waarschuwing: Deze vooruitkijk is redelijk persoonlijk. Dreksbak is niet verantwoordelijk voor de kinderachtige grappen en vergelijkingen met lichaamsdelen. Dus ga maar ergens anders klagen.


Vrijdag 3 Juli:

Knalluhhh beej de Lange, De Lange, Horst
Ik vraag me af welke gemotiveerde medewerker van de Lange elke week dit agenda item in de Agenda zet. Voor de rest weten jullie vast wel wat de formule is van deze avond.

+ Respect voor het web-aapje van de Lange
-Veel nootjes voor het web-aapje zorgt voor minder geld voor een Dj om platen te kopen. Dat de meeste mensen toch elk weekend hetzelfde willen horen is een ander verhaal.


Zaterdag 4 juli:

Lottumse Kermis, Kermis, in Lottum dus.
Kermis is leuk. Lottum is leuk. Lottumse kunnen zuipen. Succesformule. Hopelijk draaien ze veel Bon Jovi.

+Lottumse kermis
-Dinand


Freefunk, Venlo, in t park
Ook al is het niet echt in de buurt, ik wilde toch wat aandacht vestigen op FreeFunk. Al is het waarschijnlijk niet nodig omdat iedereen het festival al kent. De line-up op zaterdag zegt me niet veel maar ik weet zeker dat Tumke ( aka Dulle ) wel wat verheldering kan geven. Ook al heb je een hekel aan Dance dan is dit nog een festival waar je heen moet. Het festival gevoel is er namelijk alom aanwezig en dan is het altijd vet!

+Festival gevoel en FOKKING goed weer
-Beetje ver fietsen


Kermis America, Ojc Cartouche, America
Ook nog eens kermis in America en nog wel 5 dagen lang. Een mooi line-up in de soos tijdens het zuipfestijn dat de kermis heet. Een del namen die me niets zeggen, een aantal coverbands ( waaronder I am a Doctor, die mijn coverband haat ontspringen ) en een del ander bands die leuk zijn. Bekijk de gehele lin-up zelf maar want het zijn me nogal wat namen.

+Leuke bands in de soos
-Kiezen tussen twee kermissen, lottum of america


Zondag 5 juli:

Freefunk, Venlo, nog steeds in het park
Nakkie is boos. Nakkie kan waarschijnlijk niet op deze dag naar freefunk. En dat is poep. Want het Rauwkost stage van Groot Pappa Electro, Joost van Bellen, heeft een aantal supervette namen staan. The Subs, D.I.M. en Joost zelf. Voor de rest is het er waarschijnlijk nog steeds kei gezellig en bieden alle andere podia een hoop leuks voor mensen met andere muzikale voorkeuren. Hoppa.
Ik kan er alleen niet bij zijn. *snik*

+RAUWkost, festival gevoel, mooi weer
-Ik niet daar kunnen zijn, nog steeds ver fietsen tenzij je daar bij een reefteef kunt blijven slapen


Dat is ie dan, veel plezier met het mooie weer en leuk weekend.
Klababber!

Gr Nakkie

Reacties

Jules schreef op :
Check voor het festival gevoel trouwens ook het boek jaja "Het Festival gevoel" van Arne van Terphoven, geniaal boek boordevol festivalverslagen en verhalen van de 4 groten: Lowlands, Pukkelpop, Pinkpop en Werchter.....Verder wordt het voor mij FreeFunk all around baby!
collisiontammi schreef op :
De echte grote, Dynamo Open Air, zit er natuurlijk niet meer bij. Dat was het festival der festivals!
Tonight at your house, it is not plouse
Gradje schreef op :
Nette column Niek, ik kan er gewoon niks tegenin brengen :P
I'm on a horse.
Tumke schreef op :
Programma FreeFunk Festival: http://www.freefunkfestival.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=21&Itemid=2

Zaterdag zeker even Vince Watson en DMX Krew checken en zondag zeker Michael Mayer, Aeroplane en Gui Boratto. Verder is er nog genoeg leuks te zien uiteraard en de tapkranen zullen wel stromen. Een nadeel is dat veel vette dingen elkaar overlappen... Thanks voor het vertrouwen trouwens, Nakkie :D

Mocht je van gewone, platte house houden dan is de Beat Factory uiteraard je ding. En voor electro(trash) dingen op zondag zie Nakkie.

Fijn weekend he.
Lennart schreef op :
freefunk wordt denk ik wel vet :) hopelijk ben ik niet te rot van ground zero :)
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
noodless182 schreef op :
Maar wat heeft Dinand nou met Lottumse kermis te maken,
want volgens mijn stem zit die nu in 'n vliegtuig naar Timboektoe?!
Jules schreef op :
Quote: collisiontammiDe echte grote, Dynamo Open Air, zit er natuurlijk niet meer bij. Dat was het festival der festivals!
Jazeker, 100.000 man in de polder van geldrop....gaaf. Jammer dat die er niet instaat, maar goed het is dan ook een vrij nieuw boek.
Yvv schreef op :
Quote: noodless182Maar wat heeft Dinand nou met Lottumse kermis te maken,
want volgens mijn stem zit die nu in 'n vliegtuig naar Timboektoe?!
Haha nice Moniek!