Motorcross Horst 26-27 april

Twee weken geleden was er een Motorcross in Horst, zaterdags voor de jeugd en zondags voor de 'groten'. Ik heb al foto's upgeload van het weekend. Van de gemeente Horst a/d maas deden er verschillende leden mee.


-65cc Versnellingen kleine wielen
Jimmy Peeters uit Broekhuizen werd 10e en 8e, Cas van der Heijden uit Wanssum werd de 1e manche 8e.

-65cc Versnellingen grote wielen
Jim Nijssen uit Broekhuizenvorst werd 4e en 8e, Tino Broere uit Wanssum wist 10e en 15e te worden, met daarachter Pieter Otten uit Grubbenvorst die twee maal 13e werd.

-85cc kleine wielen B
Bart Pijpers uit Wanssum werd de dagoverwinnaar. Met een 2e en 1e plek. Ilse Hoeijmakers uit Horst, die een 8e en een 7e plek had behaald was totaal net voor Jarno Zelis uit Sevenum die een 7e en een 12e plek had gehaalt.

MX2 Jeugd(de 125cc,144cc 2-takt & 250cc 4-takt)
Roy Hoeijmakers (ik), mijn broer Koen Hoeijmakers, Jesper Wijnhoven uit Sevenum, Erwin Jacobs uit Meterik en Rick Boekestijn uit Horst deden mee in de MX2 Jeugd klasse.
Ik was de 1e manche goed weg en ben ook gewonnen. Mijn broer Koen Hoeijmakers had het de 1e manche ook goed gedaan en wist een 8e plaats op te heffen. Erwin Jacobs, werd de 1e manche 18e, en Rick Boekestijn had ook goed gereden, zijn uitslag weet ik niet, omdat hij met een 2e startbewijs meedeet en dus niet in de uitslagen voorkomt.
De 2e manche had ik een slechte start, mijn motor sprong 2x achter elkaar uit de versnelling. Ik moest van een 17e plaats komen, maar ben teruggereden en ben ik nog gewonnen. Koen Hoeijmakers was de 2e manche uitgevallen door mechanische problemen. Erwin Jacobs wist 20e te worden. Het was een mooi weekend, super weer;).

Reacties

Gradje schreef op :
Sjieke foto's en een mooi verslag, gefeliciteerd :D
I'm on a horse.