Mobiel bestellen én betalen bij De Lange Horst

Wil jij ook dat als je een drankje bestelt, dit zo snel mogelijk op je tafel staat? Dan hebben wij nieuws voor jou. Op het terras van De Lange Horst wordt binnenkort een nieuw en innovatief concept gelanceerd: mobiel bestellen én betalen via MyOrder! MyOrder is een landelijk betaalsysteem, maar een primeur voor Horst aan de Maas.

Hoe het werkt? MyOrder is een snel en veilig betaalsysteem. Met de gratis MyOrder-app op jouw smartphone kun jij in onze menukaart bladeren. Je kunt meteen je bestelling plaatsen én betalen, zonder daar een barmedewerker bij nodig te hebben! We komen natuurlijk wél je drankje brengen!

De lancering van MyOrder staat gepland op maandagmiddag 4 juli. Niemand minder dan wethouder Leon Litjens, fervent gebruiker van sociale media, zal de eerste bestelling plaatsen via MyOrder op ons terras. We leggen bezoekers natuurlijk uit hoe het systeem werkt. Voor de eerste 100 MyOrder gebruikers hebben we een leuke korting!

MyOrder, een samenwerking tussen Rabobank Maashorst en De Lange Horst.

Reacties

jannis schreef op :
De precieze tijd van de lancering: 17.15 uur!
Sjors schreef op :
Echt een tof initiatief, ga het snel een keertje uitproberen :)
RickT schreef op :
Ik zag dat Thuisbezorgd.nl hier ook mee werkt, ideaaaal
RickT schreef op :
Ik zag dat Thuisbezorgen.nl hier ook mee werkt, ideaaaal
collisiontammi schreef op :
is dit niet een beetje overdreven, nu ook al lekker anoniem met de telefoon je drankje bestellen? 'social' media
Tonight at your house, it is not plouse
Esther schreef op :
het is vooral handig..niet per se anoniem. je moet inoggen met je telefoonnummer... tis eerder handig..niet meer wachten op de bediening en je hoeft geen geld mee te nemen, alleen je telefoon ;)
en als je zo op het terras wordt er door de bediening toch ook niet naar je naam gevraagd...
Esther schreef op :
het is vooral handig..niet per se anoniem. je moet inoggen met je telefoon nummer... tis eerder handig..niet meer wachten op de bediening en je hoeft geen geld mee te nemen, alleen je telefoon ;)
bramk schreef op :
Inderdaad niet meer wachten op bediening. Handig voor bij de Lange af en toe ;-)
Nee maar een erg mooi initiatief dit!
Ga het binnenkort een keer uitproberen!
jannis schreef op :
Volgens mij heeft deze app weinig te maken met social media? Enige link met social media die wordt gemaakt, is met Leon Litjens.
Jules schreef op :
Wel crap als je sterrezat bent, telefoon is leeg en je wilt nog een drankje... ik bedoel, ga niet naar de bar lopen he!!!
Tumke schreef op :
ik ga dus mooi op jacht naar die telefoons 's nachts...

gaat echt te ver dit.
RickT schreef op :
je betaalt ook meteen he, is handig als het druk op het terras is in de zomer, maar op een normale avond gebruik je dat natuurlijk niet. maar ik betwijfel of ik dit op een terras zal gebruiken, maar dat thuisbezorgd.nl is wel hendig zeg :)
Sn00f schreef op :
Ik vraag me alleen af hoe het barpersoneel weet naar welke tafel ze de bestelling moeten brengen... Verder tof idee! :D
Esther schreef op :
er komt een sticker op de tafels met daarop het tafelnummer...dit moet je bij je bestelling ingeven...werkt dus hetzelfde als hoe we het normaal doen