Metal tribute in Canix!

Zaterdag is het tijd voor A Tribute To The Big Four Of Thrash! Deze avond staat in teken van een tribute aan de vier grootste metalbands van de wereld: Metallica, Slayer, Megadeth en Anthrax! In de jaren 80 stonden deze vier bands bekend als The Big Four of Trash. The Big Four hebben afgelopen zomer op het Sonisphere Festival Europa onveilig gemaakt... Nooit eerder stonden ze samen op één podium, ondanks de enorme vraag van fans. Helaas werd Nederland dit jaar overgeslagen, maar metalheads kunnen in Canix toch meegenieten dankzij vier van de allerbeste tribute bands van nederland: Imitallica, De Slayer Coverband, Megaseth en 5 Minute Window. Het geheel zal aan elkaar gepraat en gedraaid worden door niemand minder dan DJ Peppie!


De avond zal worden afgetrapt door 5 Minute Window! Deze heren brengen een tribute aan het uit New York afkomstige Anthrax! Anthrax maakt speed- en thrashmetal, en was een van de grote namen in de hausse in dat genre die begin jaren tachtig gecreëerd werd door bands als Slayer, Metallica en Megadeth. In tegenstelling tot deze bands maakte Anthrax ook veel gebruik van humor in haar muziek en imago.

Daarna is het de beurt aan Megaseth, Megaseth is DE tribute-sensatie aan de beste en snelste speedmetal formatie Megadeth! Megaseth is afkomstig uit Eindhoven en de bandleden hebben hun sporen al ruimschoots verdiend in het lokale circuit! Ben je klaar voor Megadeth krakers als Mechanix, Peace sells, In my Darkest Hour, Holy Wars, Hangar 18 en Symphony of Destruction? Zorg dan dat je deze show niet zult missen!

De Slayer Coverband werd opgericht in 1998. Ze spelen allemaal al meer dan 10 jaar in metalbands, maar op hun eerste show hebben ze nog nooit een menigte als dat gezien. Ze moesten veel, heel veel toegiften spelen, en er werd zelf 45 euro voor een nummer betaald. Het was krankzinnig. Die avond was zo cool dat ze hebben besloten om het niet hierbij te laten. De Slayer Coverband werd zelfs gevraagd voor meer shows. Warm je nekspieren op voor krakers als Angel Of Death, Hell Awaits of Raining Blood!

Afsluiter van dit metal gekkenhuis zal de band Imitallica zijn! Imitallica brengt een selectie van songs van de eerste vier lp's van de legendarische Amerikaanse metalband Metallica. Een dampende en energieke set waarbij de band de sound van Metallica wel erg dicht weet te benaderen. Het zwaartepunt ligt bij de eerste vier albums., te weten “Kill ‘Em All”, “Ride The Lightning”, “Master Of Puppets” en “...And Justice For All”. Imitallica garandeert een 1,5 uur durende dampende en energieke set. Overtuigende riffs en een ijzersterke podiumpresentatie zorgen ervoor dat de band veelgevraagd is op festivals maar ook in zalen en (hardrock)cafe’s.

Meer info: www.canix.nl

Reacties

Ser schreef op :
Ruig feestje!
collisiontammi schreef op :
Beej de entree stud een emmer um de elastiekjes in te leveren!
Tonight at your house, it is not plouse
Bert schreef op :
Staat er geen emmer met pruiken bij ingang als je kort haar hebt? :P