MasterLAN 5: Overclocking & Snacks

Yes, het gaat al erg goed met de aanmeldingen voor MasterLAN 5. Maar het kan áltijd beter hè, plus we kunnen altijd meer mensen uit onze eigen regio gebruiken!

Maar waarom zou je dan komen? Nou, naast de enorme gezelligheid, de vette compo's (Call of Duty 4, Warcraft III: Tower Defense, TrackMania Nations Forever, Guitar Hero III (Wii), Red Alert 3, Counter-Strike: Source) hebben we met "Overclocking Holland" geregeld dat ze op zaterdag en zondag een aantal demo's komen geven in het overclocken van PC's. Samen met droogijs en vloeibaar stikstof gaan zij het uiterste uit hun pc halen.

En daarnaast willen we jullie ook nog graag attenderen op ons cateringassortiment: waar op andere LAN-parties de catering altijd een beetje te wensen overlaat, hebben wij weer (zoals iedereen van ons gewend is) een behoorlijk uitgebreide catering. Fris, bier, snacks, chips, friet, schnitzels, you name it: we've got it!

Kortom: meld je snel aan voor de MasterLAN. Als je gebruikt maakt van onze kortingspagina kost je dat maar 20 euro voor een heel weekend. Vergelijkbare LAN-parties in de rest van het land kosten al snel het dubbele!

Reacties