Loco Loco Discoshow in OJC Canix

Alles Loco? Lekkere plaatjes, gezellige spelletjes, leuke danspasjes en een goed gevoel aan het einde van de avond. Dat zijn de ingrediënten van een avondje met de Loco Loco Disco Show. De tweelingbroers Henry en Henrie Feniel en hun gast-DJ Stevie Starlight treden sinds een jaar of vier met veel succes in het hele land op, waaronder Lowlands, Paaspop, Oerol en Pinkpop.

Elke show belooft weer een feest der herkenning te worden voor wat betreft oude en vergeten liedjes, waaronder swingende Disco, ouderwetse Nederpop en overheerlijke gitaarmuziekjes. De drie vinylofielen lappen daarbij alle conventionele dj-technieken aan hun hoge blokhakken. “Niemand scretcht zoals zij” zeggen bekende (inter)nationale DJ-s. Tussen de plaatjes door verrassen zij het publiek met gezellige spelletjes waaronder “Stop en leg ‘m d’r op”, “de Twistcompetitie”, “De Beren-crowdsurf-race” en de inmiddels wereldberoemde “sambaballen wedstrijd”.

De ‘Drive-in-goeroes’ van de Loco Loco Discoshow staan niet alleen garant voor swingen. De ogen van het publiek worden gestreeld door de outfits, decor en charmante danspasjes. Dus Ambiance en voetjes van de vloer!

Reacties

Gradje schreef op :
Loco Loco Discoshow roelt eigenlijk enorm. Maar volgens mij durft niemand het toe te geven.
I'm on a horse.
Nakkie schreef op :
Zeker wel. Is altijd een leuk feestje met die gasten.
Too weird to live, and too rare to die.
collisiontammi schreef op :
tuurlijk wel, elke keer als ze spelen is het enorm druk :-).
Tonight at your house, it is not plouse
RickT schreef op :
ach bij de Lange is het ook altijd druk maar daar is het ook niet gezellig ;)
Gradje schreef op :
Ik amuseer me er anders altijd erg goed. Maar goed, misschien komt dat ook omdat gezellige vrienden heb, met die mensen is het zelfs gezellig bij Cox Wiel :P
I'm on a horse.