LIVE ON STAGE Tour op het Wilhelminaplein in Horst

Topcoverbands
schitteren op 2-daags spektakel

Op woensdag 20 en donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) staat het Wilhelminaplein in Horst twee dagen in het teken van live muziek met de ‘LIVE ON STAGE Tour’.
Met een aantal van Nederlands beste coverbands belooft dit een geweldig spektakel te worden. Rock coverband Eager Beaver uit Heerlen, Soul/Pop/Rock coverband PitchLight uit Grevenbicht, Dance Classics/R&B/Rock coverband Jellyfish uit Amsterdam en dé No.1 U2 tribute In the Name of uit Barendrecht zijn een paar grote namen die deze editie van de ‘LIVE ON STAGE Tour’ in Horst tot een absoluut hoogtepunt zullen maken.

Daarnaast spelen op dit festival nog Rock coverband Banana Pancake uit Horst en de kleinste DJ van de wereld DJ PopcornKing uit Swolgen. Deze line-up gaat twee dagen lang zorgen voor een schitterende
ervaring waar de dynamiek vanaf zal spatten. Een absolute must voor de liefhebber!


Programmering woensdag 20 mei:

aanvang:
20.00 uur

Eager Beaver was finalist van ‘The Clash of the Cover Bands
2007/2008’ en richt zich op de meer alternatieve tak van de Rock en is een graag geziene gast op festivals. Vol overgave, enthousiasme en beleving brengen deze Rockers nummers van o.a. Live, Pearl Jam
en Foo Fighters en staan garant voor een fantastische Rockshow.

No.1 U2
tribute In the Name of, finalist ‘The Clash of the Cover Bands 2008/2009’.
Vier mannen met voorliefde voor de band U2 kruipen in de ziel van hun helden. In the Name of is een U2 tribute die net als het origineel elk optreden bespeelt als of het hun laatste is en zorgt voor een daverende show op het podium met hun spectaculaire live performance. U2 hits worden hoog gewaardeerd. In the Name of vertolkt de hits als o.a. Sunday Bloody Sunday, Bullet The Blue Sky, Where The Streets Have No Name en natuurlijk de recente hits Get On Your Boots en Magnificent. Een beleving alsof U2 zelf op het podium staat; muzikaal en explosief.

Banana Pancake uit Horst zal de opening verzorgen van ‘LIVE ON STAGE’. Deze jonge band is enorm aan de weg aan het timmeren en zal ook op het Wilhelminaplein weer laten horen over veel potentie te beschikken.

Donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag):

aanvang:
18.00 uur

De Amsterdamse band Jellyfish bestaat uit vier fantastische muzikanten en drie fenominale zangeressen die zich uitleven in Dance Classics
uit de jaren ‘70 en ‘80, R&B van nu en Rock van alle tijden. Al vele jaren
weet Jellyfish op elk podium het publiek in beweging te krijgen met nummers van o.a. Earth, Wind & Fire, Joss Stone, Anastacia en Lenny Kravitz. In 2006 schitterde Jellyfish in een uitverkocht Paradiso tijdens de Landelijke Halve Finales van ‘The Clash of the Cover Bands’.

PitchLight is de Limburgse sensatie tijdens de huidige editie van de
grootste bandcompetitie van Nederland ‘The Clash of the Cover Bands’. Deze Soul, Pop, Rock coverband staat op zaterdag 11 april a.s. in de Landelijke Finale in 013 in Tilburg en strijdt dan voor ‘The Clash of the Cover Bands Award 2008/2009’. Met o.a. covers van Aretha Franklin, James Brown, The Blues Brothers, Tina Turner, Stevie Wonder, Golden Earring, Melissa Etheridge, Meatloaf, AC/DC biedt PitchLight een zeer gevarieerde show. Naast deze ‘gouwe ouwe’, natuurlijk in een verfrissend PitchLight-jasje gestoken, zullen ook de actuele hitlijsten niet worden overgeslagen.

De kleinste DJ van de wereld DJ PopcornKing zal
tussen de bands en ter afsluiting van de ‘LIVE ON STAGE’ weer op geheel eigen wijze laten horen waarom hij tot de top van Nederland behoort.

Entree op beide dagen is GRATIS !!!

Meer informatie is te vinden op www.theclashofthecoverbands.com.

Reacties

Sjors schreef op :
Ik heb gehoord dat het met hemelvaart 25 graden word :)
Leo schreef op :
Geweldig,
en hier is het nieuwe plein perfect voor ingericht,
muziek in Horst!
collisiontammi schreef op :
een band met eigen nrs werkt toch niet op zo'n pleintje?
Tonight at your house, it is not plouse
Roedie schreef op :
Neej ik zou echt geen b bandje met eigen nummers willen horen...
collisiontammi schreef op :
Vaak wel leuker, maar het werkt niet met dit soort activiteiten!
Tonight at your house, it is not plouse
RickT schreef op :
staat Horst idd niet open voor