Live on Stage Tour op het Wilhelminaplein

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus a.s. staat het Wilhelminaplein in Horst twee dagen in het teken van live muziek met de ‘LIVE ON STAGE Tour’. Met een aantal van Nederlands beste coverbands belooft dit een geweldig spektakel te worden. Coverbandsensatie CATCH! uit Den Haag, Britpop coverband Lock Nine uit Lierop en winnaar ‘The Clash of the Cover Bands 2008/2009’ en Rock coverband WASTE uit Amsterdam zijn de grote namen die deze editie van de ‘LIVE ON STAGE Tour’ in Horst tot een absoluut hoogtepunt zullen maken. Daarnaast speelt op dit festival nog Rock coverband Idiot Proof uit Eindhoven. Deze line-up gaat twee dagen lang zorgen voor een schitterende muzikale ervaring waar de dynamiek vanaf zal spatten. To hear, to see, to be impressed!!!


Programmering vrijdag 28 augustus:
aanvang: 20.00 uur
Lock Nine: De vijf mannen van Lock Nine weten elke aanwezige vezel te raken met hun performance. Technisch van zeer hoog niveau, een energie en feel die je pakt en een uitstraling en presentatie die uniek is. Lock Nine imponeert het publiek met nummers als o.a. Bittersweet Symphony van The Verve, laat de zaal dansen en springen op Human van The Killers en krijgt iedereen stil met The Scientist van Coldplay. Als je in een half uur in een volgepakt Paradiso en 013 alle mogelijke emoties bij het publiek naar boven kunt halen, dan ben je absoluut top en een regelrechte sensatie. Lock Nine speelt ook het eigen werk, dat in november op CD gereleased gaat worden.

CATCH!: Vier mannelijke podiumbeesten zorgen voor muzikale hoogtepunten waarop de zangeres ultiem kan schitteren. CATCH! is een Rock coverband met uitstapjes naar Rock and Roll, Funk en Dance Classics met een scherp randje. Het constant zoeken naar de grenzen van het muzikale en het hoge entertainmentgehalte maken van CATCH! een zeer eigentijdse coverband waar de passie voor muziek, de uitgekiende repertoirekeus én de interactie met het publiek zorgen voor een onvergetelijke avond waar nog lang over zal worden nagesproken.

Zaterdag 29 augustus:
aanvang: 20.00 uur
WASTE: De Amsterdamse Rock coverband WASTE bestaat uit vier fantastische muzikanten die zich uitleven in de Rocknummer vanaf begin jaren ‘90 tot nu. Al vele jaren weet WASTE op elk podium het publiek in beweging te krijgen met nummers van o.a. MUSE, Red Hot Chili Peppers, Radiohead en Metallica. In 2005 schitterde WASTE in een uitverkocht Studio 22 in Hilversum tijdens de Landelijke Finale van ‘The Clash of the Cover Bands’.

IDIOT PROOF: Van de kleinste kroeg tot het grootste festival, IDIOT PROOF imponeerde op alle bezochte locaties met zijn klasse en professionaliteit. De covers worden met overtuiging op het aanwezige publiek uitgestort. Niet naspelen, maar beleven, dàt is IDIOT PROOF!

Entree op beide dagen is GRATIS !!!

Reacties