Live DVD opnames voor Lottumse bands

De Lottumse bands Bastards en Remorse zullen op vrijdag 12 september een optreden verzorgen in de nieuwe PopEi in Eindhoven. Dit concert zal professioneel gefilmd worden en de opnames zullen op een live DVD uitgebracht worden.
Dit belooft een waar spektakel te worden. Beide bands staan niet voor niets bekend als de vettigste rock en metal bands uit de regio! Al sinds 1996 timmeren de Bastards aan de weg, om uiteindelijk tot een climax te komen in april 2008 met de presentatie van de eerste full length CD met eigen werk, welke onder de vermaarde titel ‘Beer’ de wereld in werd geschopt! Het spreekt voor zich dat op 12 september het nodige geweld van dit plaatje de zaal in geblazen zal worden.
Ook Remorse heeft onlangs de studio bezocht om hun debuut CD op te nemen. De band staat dan ook te popelen van ongeduld om hun vermaarde ‘In your face thrash metal wall of sound’ in de PopEi los te laten!
Om zoveel mogelijk fans, liefhebbers en andere belangstellenden in de gelegenheid te stellen om bij deze unieke gebeurtenis aanwezig te zijn, organiseren beide bands een busreis naar Eindhoven. De bus zal om half 8 vertrekken vanaf OJC Canix in Lottum en vervolgens om kwart voor 8 nog stoppen bij OJC Niks in Horst. Na het optreden rijdt de bus om 2 uur weer terug. De prijs voor deze busreis, inclusief entree, is slechts een schamele 15 euro per persoon!
Opgeven kan door een mailtje te sturen naar bastards@hetnet.nl. Via ditzelfde mail adres is ook meer informatie op te vragen. Houd ook www.bastards.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Let wel: vol is vol! Dus wees er snel bij, want dit spektakel wil niemand missen!

Reacties