Line-up I Love Techniks bekend.

Een ode aan de elektronische muziek door dj's uit de regio. Een avond vol tributes aan grootheden als Justice, Daft Punk en 2ManyDjs.

I Love Techniks
14 April 2012 OJC Niks

Onder het motto:
"Electro titanen door lokale helden"

Just Ice: De Franse electro giganten van Justice zullen worden vertolkt door twee lokale giganten namelijk visuele koning van Horst en omstreken Roel Vennekens und opperkrullebol en brenger van oorgasmen Randy Thijssen.


Chemical Broeders: The Chemical Brothers zullen op deze avond worden geëerd door een opkomend dj duo uit Horst/Meterik. AJ & Chester, ookwel bekend als Sam Duijf en Koen Huijs, eren de mannen die dancemuziek naar de bioscopen brachten.

Messenfeest: Hun muziek is wel eens het bastaardkind van electro en dubstep genoemd, maar desodanks is Knife Party erg populair. Jim Zeelen & Max Douven zullen op de 14e dit uit Pendulum ontstane duo eren.

2manytestosteron: de Belgische broeders Dewaele, de koningen van de remix,bekend als 2manydjs, zullen naar jullie gebracht worden door Robbert Hesen en Bram Vermeulen. Iedereen die deze twee kent zal weten waaraan zij hun naam te danken hebben. ongenaakbaar en pure klasse.

Geswaffwelstein: Wederom een ode aan een Franse electro dj, dit maal Gesaffelstein. Jim Cox (jaja, het broertje van), zal op zijn eigen manier de muziek van Gesaffelstein brengen, we zullen zien of het draaien van plaatjes en het bouwen van feestjes in de genen zit.

Deft Funk: Last but certainly not least een duo wat aan de basis staat van het ontstaan van de electro, Daft Punk. Bas Nellen & Kees Sanders zullen deze Franse electro pioniers nadoen en hun karakteristieke klanken door de speakers knallen. Herkenbaar aan de robothoofden en computerklanken completeren zij I ♥ Techniks.

Reacties

Kiejs schreef op :
De timetable voor komende zaterdag!!

21:30-Open

22:30-Messenfeest(by Jim Zeelen & Max Douven)

23:15-Chemical broeders(by AJ & Chester a.k.a. Sam Duijf en Koen Huijs)

00:00-Geswaffestein(By Jim Cox)

00:45-Deft Funk(By Bas Nellen & Kees Sanders)

01:30-2manytestosteron(By Bram Vermeulen & Robbert Hesen)

2:15- Just Ice(by Roel Vennekens & Randy Thijssen)

3:00-Dicht
Prepare For Trouble and Make It Double!