Line-up Alcatrazz Pre-party

Op zaterdag 13 April is het zover! De Lange Horst zal op zijn grondvesten trillen tijdens de officiële Pre-party van het Alcatrazz Festival. Achter de schermen heeft de organisatie van het Alcatrazz Festival de laatste weken druk gewerkt om een line-up te realiseren. En die staat als een huis!


Omdat het festival, dat op 1 juni van dit jaar plaats zal vinden bij de kasteelruïne in Horst, haar diversiteit in muziekstijlen nog sterker wil gaan profileren, is dit jaar gekozen voor het thema “Join the Movement”. Elk podium heeft zijn eigen muziekstijl en deze stijlen zijn ondergebracht in een Movement! Om je alvast een voorproefje te geven van wat komen gaat, kun je bij De Lange Horst helemaal losgaan op de vier bewegingen die ook binnen het festival een stage vertegenwoordigen. Met een knaller van een line up. Met in the 1st Movement (Hardstyle) Re-Volt, Titan en Thera, the 2nd Movement (Hardcore): Terminal & Vavaculo, The Wishmaster, the 3rd Movement (industrial): Mindustries en the 4th Movement (early/classics): Sequence & Ominous, Tango & Cash,
Luke V, El-V & Tip.

Kortom: een line up met maar liefst 10 deejays en/of deejay duo’s om helemaal op los te gaan! Naast deze geweldige line-up zal de officiële release van de trailer en het anthem op deze avond plaatsvinden. Laat je in de watten leggen door onze Alcatrazz-babes, scoor Alcatrazz-goodies, win vrijkaarten, VIP-kaarten of zelfs drinkvouchers voor het festival of maak kans op een ‘alcatrazz ticket for life’!

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor slechts € 7,50 Excl. administratiekosten via www.alcatrazz.nl & www.delangehorst.nl Ben jij een van de eerste 500 kopers? Dan heb je nog een extra voordeeltje te pakken! Je kunt dan namelijk alsnog gebruik maken van de inmiddels uitverkochte Alcatrazz package- deal en ontvangt een package-deal ticket (entree festival incl. 9 drink tokens) voor het festival voor de early bird prijs van slechts € 40,-. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Reacties