Line-up 27e editie Zomaarpop festival bekend!

Afgelopen zaterdag is in een bomvolle OJC Watjang?!? de line-up gepresenteerd van de 27e editie van het Zomaarpop festival. Dit jaar o.a. een gevarieerde line-up weten te strikken: van regionale artiesten, tot Nederlandse talenten en grote namen in de muziekscene. Grote namen op het affiche zijn dit jaar onder andere The Flexican & MC Fit, Skip & Die, Kypski en Dearworld.

Eerstgenoemde is een van de grootste en hipste Nederlandse dj’s van het moment. Hij staat in alle grote zalen en op alle festivals in Nederland, maar ook in het buitenland blijft deze dj niet onopgemerkt. The Flexican, afkomstig uit Mexico, wordt bijgestaan door MC Fit, bekend van Flinke Namen.


Live-band Skip & Die is een van de verrassingen uit Nederland van dit jaar. Met hun muziek, die naar eigen zeggen ‘Neder Afro Beat’ wordt genoemd, stonden ze dit jaar op Lowlands. In oktober komt het debuutalbum uit en spelen ze live in de uitzending bij De Wereld Draait Door.

Een andere grote naam uit de Electro hoek is Dearworld. Na grote festivals als Solar en Paaspop aan gedaan te hebben, is dit jaar Zomaarpop aan de beurt. Kypski zal de zaterdagavond op de Main Stage afsluiten. DJ Kypski maakte furore met zijn band C-Mon & Kypski en heeft zijn sporen al ruim verdiend als zesvoudig Nederlands scratsch kampioen.

Ben je benieuwd naar de gehele line-up? Neem dan snel een kijkje op de nieuwe festival website via www.zomaarpop.nl . Hier vind je ook alle informatie en de laatste nieuwtjes rondom het festival. De entree op zaterdag 13 oktober bedraagt 8 euro en op zondag 14 oktober 10 euro. Op zaterdag worden er ook combikaarten aangeboden voor 14 euro.

Meer informatie over het festival en de line-up is te vinden op de website en de Social Media kanalen van het festival.

www.zomaarpop.nl | www.twitter.com/Zomaarpop | www.facebook.com/Zomaarpop

Reacties