Laatste Show Boys

Na 5 jaren en een dikke 250 optredens verder is de kogel nu door de kroeg en hebben de Boys From The County Hell besloten om het voor gezien te houden! De afgelopen 5 jaar hebben ze door het hele land gespeeld op zeer uiteenlopende plekken. Van sozen en kroegen tot rockfestivals en familie festivals. Van feesttenten tot tuinfeesten en zelfs op 3FM! Dit iedere keer met dezelfde uitbundige meute mensen en uiteraard altijd met de grootste lol! de ge-O-beende groepies zijn niet meer op een paar handen te tellen. We weten niet hoeveel km's ze samen in bussen hebben doorgebracht maar het zijn er zat. En ze waren ook vaak zat...Vanvond gaan de Boys er nog een keer flink tegenaan! Dit doen ze met een voor iedereen gratis toegankelijk feestje hier in de Niks. Muzikale vrienden de 3 Amigos zullen de zaal lekker opwarmen met hun Johnny Cash Salute en dj Mat Geurts zorgt voor de gezellige muziekskes tussen de bedrijven door!

Het belooft een waar spektakel te worden dus we hopen iedereen op 25 september in Ojc Niks te zien! we gaan om 20.30 uur beginnen en ben er op tijd bij want vol = echt vol vanavond!

Nog even terug kijken:Reacties

Nakkie schreef op :
Ze zijn vergeten te vermelden dat er, in geheel Ierse stijl, Guiness geschonken zal worden!

Jippie-ja-jee.
Too weird to live, and too rare to die.
Paap schreef op :
De GUINNESS was ook weer veel te lekker en the boys waren RUIG
Yeaup schreef op :
volgens mij was het erg vet en dronken, gezien de staat van de mensen die terugkwamen naar serum van dit feestje.
RickT schreef op :
Guinness.... juk
Monstertruck schreef op :
Quote: RickTGuinness.... juk
Dit moet je gewoon niet drinken uit blik!! een echt pint (0,5 liter natuurlijk) getapt is op z'n minst 100 keer lekkerder. Beetje vertraagde reactie I KNOW!!...maar zag et nu pas staan ;)
Monstertruck schreef op :
Quote: RickTGuinness.... juk
Dit moet je gewoon niet drinken uit blik!! een echt pint (0,5 liter natuurlijk) getapt is op z'n minst 100 keer lekkerder.