Laatste ParkPicknick van dit jaar in Central Park

Op zondag 22 augustus vindt de laatste ParkPicknick en tevens de laatste activiteit deze zomer in Central Park. En er is weer reden genoeg om te komen. Uiteraard vanwege de relaxte sfeer; alles mag en niets moet. Zoek gewoon een plekje in onze grote parktuin. Neem zelf gerust drank en spijs mee. Wij zorgen voor het ongedwongen vertier. Muziek van My Boot Heels en She got’s legs (oet Amaerica!) maar ook een hoelahoepdemonstratie de Horster Popkwis Roadshow en diverse kunstenaars.


My Boot Heels
Scherpe rock 'n' roll en rootsy pop. Speelt overal waar het publiek is en dat hoef niet perse op het podium te zijn. Met de gehele backline in één koffer is de band in staat daar te spelen waar het publiek zich bevind. My Boot Heels sjouwt gewoon met twee Vox-versterktjes door onze tuin. Probeer ze maar eens bij te houden, die jongens van Fuck that Job!'

She's got legs
De ene helft van dit jonge bandje uit America heeft haar roots in de fanfaremuziek liggen, de andere helft zat meer in de punkrock scene. Samen komen ze tot een brede diversiteit. Hun inspiratie haalden ze verder bij bands als U2, Coldplay, Snow Patrol en Novastar. Uiteindelijk begonnen ze te bouwen aan een repertoire van eigen songs. En naar eigen zeggen zijn deze liedjes te mooi om voor hen zelf te houden en ze schreeuwen om gehoord te worden. Tijdens deze zondag zal She's got legs optreden in de bar.

En verder
De roadshow van de vermaarde Horster popkwis: zo klinkt dus vinyl! Voor de liefhebbers hebben we een muziekkwisje in petto.
Ook heel authentiek is de special hoelahoepdance door Henriëtte van de Kerkhof. En verder, zoals u gewend bent, exposeert een aantal kunstenaars tijdens de ParkPicknick in Central Park.

Bring your own
Ook deze keer geldt weer: laat je niet weerhouden om je eigen hapje en drankjes mee te brengen naar de Park Picknick. Natuurlijk hebben we zelf ook een beperkte catering maar op deze dag wordt geen alcoholische drank verschud. Voel je echter vrij om zelf een flesje rosé mee te nemen.

Je bent zondag welkom van 13 tot 18 uur in Central Park. Entree € 2,50. Kinderen gratis. Je vindt Central Park aan de Oude Peeldijk 23 in Meterik. Meer informatie: www.centralparkhorst.nl.
O ja: kom met de fiets!

Reacties