Laat in het Cafe III, 5

Laat in het Café III, 5

Het is weer eens laat in het café, klaar met poetsen en het biertje aan de lippen. Jullie weten waar het tijd voor is..... De "laat in het café" column!!!

Avond 1 ( vrijdag 18 april 1:50 )

Onze Gitaar Hero avond zit er ook weer op. En mensen, dames, heren, appels en peren.... Wat was het me een plezierige boel hier in Ojc Niks.

Laat me eerst even snel uitleggen hoe Guitar Hero werkt.
Guitar Hero is een spel voor gameconsoles ( spelletjes machines voor de mensen uit de jaren '70)
en wordt gespeeld door jongens en meisjes over de hele wereld. Het doel van het spel is om je als een extravagante rockster te gedragen zonder de bijbehorende gangbangs en coke.

Het spel wordt gespeeld op plastic gitaartjes. Je volgt de lijntjes en daar komen verschillende kleurtjes op te staan. Je duwt met je vinger ( of je genitaliën ) op de knopjes en slaat de "strumbar" aan. En dan rocken maar.

Uiteindelijk was de hele avond een aaneenschakeling van mensen die de badmuts uithangen op het podium met plastic gitaartjes om de respectievelijke zweetnek. Wat wil je nog meer?

De hele avond was natuurlijk niet alleen achterlijk geram. De wedstrijd leiding had namelijk een heus toernooi opgezet met echte prijzen, mensen. Tranen, bloed en zweet werden vergoten met de liters tijdens deze titanenstrijd. Uiteindelijk waren de volgende heren ( dames waren raar genoeg niet al te veel aanwezig ) de winnaars van de verschillende cups:

Easy Cup: Wacko Jacko ( voggus mij jacky beaten ) Paap gediskwalificeerd

Medium Cup: Chris Winkelmolen Paap gediskwalificeerd

Hard Cup: Roel Jacobs ( of was het teun ? ) Paap gediskwalificeerd

De gitaar mogool prijs: Paap, voor het record diskwalificaties

En onze persoonlijke gitaarheld....

BASJE NELLEN ( de "no life" cup )

De hele zaal was vervuld met euforie, klaagzang en tranen van geluk toen bas zijn encore nummer speelde voor de zaal. Wat volgde was een wall of death, meisjes die spontaan wilden dat ze hun onschuld zouden verliezen, mannen idem dito.

Volgend seizoen keren we terug. Dus wil je ook kans maken op die felbegeerde cup, oefen dan thuis als een gek. Maak het uit met je meid, haar heb je niet meer nodig als je 33 groupies per avond verslind. Want dat staat de persoon te wachten die een rockgod wordt, met een plastic gitaartje wel te verstaan!

.........

Ok, nu stop ik met communiceren met de computer. Ik lijk wel een meisje van 16 dat al haar tijd en moeite stopt in het maken van de perfecte foto voor haar myspace. Je weet wel voor de spiegel, lippen licht gepruimt en een uitnodigende blik in de ogen.... ok...

Morgen volgt het verslag van "BLow your Speaker". Nu ga ik communiceren met mensen van vlees, bloed en mannelijke testosteron!!! Daarom dus ook de titel III,5

Hell Yeah

Zoals altijd, check onze hyves voor een aantal leuke filmpjes ( check vooral degene van roel en nakkie tijdens Guitar Hero Heroes ! ) en andere info op ojcniks.hyves.nl

Ik ga ervandoor

Toedeledokie, Nakkie Nellen

Reacties