Kraantje Pappie & Mozes And The Firstborn headliners Zomaarpop!

Maar liefst 22 acts op tweedaags popfestival in Oirlo!

Afgelopen zaterdag werd in jongerencentrum OJC Watjang in Oirlo de line-up gepresenteerd voor de aankomende editie van het Zomaarpop festival. In totaal reizen ditmaal maar liefst 22 acts af naar het Venrayse kerkdorp.

Hoofdacts zijn dit jaar Kraantje Pappie met zijn deejay Nitty Wow, revelatie Mozes And The Firstborn uit Eindhoven en Antwerpen, deejay Mike Mago en het tropische Kuenta i Tambú uit Amsterdam.

Ook staan er, naast grote namen, veel regionale, opkomende bands en deejays op het affiche. Zo zullen dit jaar in totaal tien Limburgse acts het podium betreden in Oirlo, waaronder Christopher Green, Afterpartees, Stef Classens, David Ghetto en Lucky Done Gone.

28 jaar geleden werd de eerste editie georganiseerd. Gestart als een eendaags festival, inmiddels uitgeroeid tot een tweedaags festival met twee podia en totaal 22 acts op het programma, van regionale talent tot nationaal gevestigde namen: een record aantal artiesten in de historie van het festival.

Het muziekfestival wordt georganiseerd door OJC Watjang?!? en vindt plaats op zaterdag 12 en zondag 13 oktober. Op http://www.zomaarpop.nl vind je alle informatie over het evenement.

Reacties