Komkommertijd

Nou, maar weer een poging tot een column van mijn hand...

We zitten weer midden in de komkommertijd: een term die meestal wordt gebruikt om aan te duiden dat er geen zinnig nieuws is, omdat alles en iedereen op vakantie is. Ik denk dat het binnen de Dreksbak-doelgroep ook wel anders geïnterpreteerd kan worden: de tijd dat iedereen komkommers zit te plukken.

Op Dreksbak is het dan ook relatief rustig: er is gewoon weinig nieuws, en we zijn zelf ook allemaal ook minder aanwezig. Toch wil dat niet zeggen dat we stil zitten...


Net voor de aanvang van de echte vakantie hebben we al veel met onze webcam gespeeld en nu de vakantie op zijn einde loopt zie je ook dat het aantal evenementen weer toeneemt: mooie kansen dus voor onze camera! Daar komt nog bij dat ons webcam-team hard bezig is geweest met het toevoegen van audio aan de webstream.
Onderaan pp onze webcam-pagina zie je trouwens waar de camera te vinden zal zijn, en waar hij heeft gestaan.

Daarnaast zijn we ook nog druk aan het ontwikkelen aan de website. Naast wat kleine verbeteringen (we gaan de uploadlimiet van foto's verhogen naar 10MB!) zijn we bezig met vier grote dingen:
- Een forum (ja, wat is een website zonder forum?)
- Een vernieuwde voorpagina (hij mag wel wat mooier)
- Een koppeling met de bieb (beetje apart project, maar is mogelijk wel interessant)
- Dreksbak Kiët Tools (dit wordt vet!)
En dan hebben we nog een gigantische lijst van dingen die we nog ooit toe willen voegen (ik noem bijvoorbeeld een koppeling met Hyves...) Mocht je trouwens echt geïnteresseerd zijn dan kun je je aanmelden voor onze bugtracker. Goede tips kun je ook via ons bugreport-formulier doorgeven.

En verder zijn we nog steeds bezig met bedenken hoe we Dreksbak nóg meer bekendheid kunnen geven...
Stiekem denken we al aan een groot Dreksbak-feest, maar ja: waar hou je zo'n feest? En wat zou zo'n feest 'uniek' maken?
Ook willen we onze samenwerking met de verschillende verenigingen, stichtingen en (horeca)-bedrijven in Horst aan de Maas verbeteren, maar ook daar hebben we nog niet echt concrete plannen voor...

Kortom: hoewel het komkommertijd is, zitten wij echt niet stil.

Reacties