Komende zondag weer Buitenfeest in Meterik

Al jaren organiseert Jong Nederland Meterik zo tegen het einde van de zomervakantie het Buitenfeest: een leuke zondagactiviteit met 's morgens een vlooienmarkt, een gezellig terras, een luchtkussen, muziek van de joekskapel en een Rad van Fortuin met leuke prijsjes.

Vorig jaar is het roer echter lichtjes omgegooid, naast het programma voor 'de ouderen', moest er natuurlijk ook een leuk programma komen voor 'de jongeren', en daarom werd er een podium geregeld waarop na afloop van de loterij een aantal bandjes stonden (waaronder The Boys from the County Hell). En dat beviel zo goed dat we dat dit jaar weer doen.

Aanstaande zondag zijn jullie dan allemaal ook welkom om naar het terrein van Jong Nederland Meterik te komen (achter de voetbalclub). Vanaf ongeveer 15:00 zullen namelijk achtereenvolgens The Kleptomaniacs, Banana Pancakes en Ten Page Pilot hun muziek ten gehore brengen.


The Kleptomaniacs
The Kleptomaniacs hebben al verschillende optredens in Meterik op hun naam staan, met de nieuwe samenstelling rocken ze als nooit tevoren. Hun repertoire bestaat uit top 40 rock tot de wat hardere rock nummers. Deze meterikse talenten zullen zeker voor stemming zorgen op het buitenfeest terrein.

Banana Pancakes
Zin in een lekker avondje rock met een behoorlijk scala van andere genres zoals britpop, pop en klassiekers? Dan ben je bij Banana Pancakes aan het juiste adres!!

De setlijst bestaat uit o.a. nummers van The Fratellis, The Beatles, Muse, ACDC, Greenday en the Offspring!

Ten Page Pilot
De bandleden van deze relatief nieuwe Horsterse band Ten Page Pilot hebben al een berg podiumervaring met optredens in binnen- en buitenland. In deze nieuwe formatie hebben ze muzikaal gezien raakvlakken met Smashing Pumpkins, Queens of the Stone Age en Foo Fighters. De muziek is te omschrijven als melodieuze stonerrock.

Ten Page Pilot is dus een band die weet hoe je van een optreden een show maakt!

Tot zondag!

Reacties