Komend weekend Zomaarpop festival en Webcam

Wat doe jij komend weekend? Juist ja! De 27e editie van festival Zomaarpop in Oirlo met o.a. Skip & Die, Kypski, Dearworld & The Flexican!

Aanstaand weekend zal Oirlo weer in het teken staan van het Zomaarpop festival en ook dit jaar heeft de organisatie weer alles uit de kast getrokken om er weer een onvergetelijk weekend van te maken! Dreksbak zal ook met de webcam en twee fotografen aanwezig zijn.

Van rock tot ska en hiphop, tot electro, dubstep, pop en nineties, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooi feestje!


Wat dacht je bijvoorbeeld van Skip & Die, die afgelopen vrijdag nog met hun Neder Afro Beat in de uitzending waren van DWDD en afgelopen zomer in de X Ray stonden op Lowlands? Of DJ Kyspki, bekend van de band C-Mon & Kypski die men zijn overgetelijke skills als een wereldkampioen kan scratchen?

Op zaterdag heb je tevens de kans om een heerlijk los te gaan op rock n loll muziek van Puch Maxi uit Leunen en gaan we een overheerlijk campingfeestje beleven met de mannen van Maximizers (bekend van Schoolplein dj's). Pak je wc rollen, plee borstels, badjassen en opblaas krokodillen maar alvast uit de kast!

Op zondag staan o.a. Battersea (rock/pop), Bronstibock (bekend van het nummer Breathe dat zij samen met Segall uitbrachten), de 9-koppige ska-band Àlaská uit België, Dearworld (o.a. bekend van Paaspop en Solar) en natuurlijk The Flexican & MC Fit op de mainstage.

Daarnaast zal de soosstage omgetoverd worden tot een dansbare kelder met o.a. Young Man Wayne (uit Tienray), The Checksums, Cursped P en DJ Sjuut. Tevens zal ook de band Pacific Horrific zijn opwachting maken.

Als klap op de vuurpijl is er op zondag vanaf 16.00 uur ook een Rabo Popquiz waar jij kans maakt op mooie prijzen en draaien op zaterdag het duo Team Rocket uit Horst en op zondag The Chief (bekend van o.a. de Cultuurbarbaren) tussen de bands op de mainstage.

Een reden om thuis te blijven? Ik dacht het niet!

Entree: zaterdag 8 | zondag 10 | combi 14 euro
Biertje: 1,70 euro

Er is een bewaakte garderobe aanwezig!

Meer info?
www.zomaarpop.nl

Reacties