Komend weekend Weistock

Het Lottumse Weistock festival, georganiseerd door de vrijwilligers van OJC Canix, zal komend weekend voor de 7e keer in de nieuwe opzet worden georganiseerd. Dit wil dus zeggen 2 dagen vol met live muziek, dj’s, cabaret en zelfs twee goochelaars! Met een bomvol programma in 2 tenten en namen als Jaya The Cat, Big Shampoo, Tumblin’ Dice of Dead Elvis zal dit een groot feestje worden! Meer info over de artiesten op het programma is te bekijken op de website www.weistock.nl.

Een paar highlights in het programma:


Big Shampoo And The Hairstylers (Rockabilly/Rock & Roll)
Big Shampoo And The Hairstylers is de Rock 'n Roll/Rockabilly formatie van Nederland! De 11-koppige band staat bekend door hun verrassende repertoire en een geweldige live-act. Nummers uit de jaren '50 en '60 tot wereldhits uit de jaren '90, volledig overgoten met een Rock 'n Roll sausje.

Dead Elvis And His One Man Grave (One Man Trash)
Elvis dood? Jazeker, geloof het nou maar. Morsdood, maar rocken en rollen als nooit tevoren! Ditmaal geen Memphis Mafia, pillen of Viva Las Vegas, maar 'takin' care of business from the grave'... als one-man-band! Dit is rauwe rock en roll zoals het ooit bedoelt is! Horror trash die u zal wakker schudden uit uw 'Top40 roes'!

Horst Aan De Massive (Drum & Bass/Dubstep)
DJ Goulash en DJ Frank Slappa van Horst aan de Massive zal zorgen voor opzwepende drum & bass en wobbelende dubstep: een groot feest!

Jaya The Cat (USA/NL) (Reggae/Punkrock/Ska)
Jaya The Cat is een van oorsprong Amerikaanse punk-, ska- en reggaeband, opgericht in Boston. In de zomer van 2002 komt de band naar Europa voor optredens op grote festivals als Pukkelpop en Lowlands, gevolgd door een clubtournee in de herfst van dat jaar. De band tekent in 2003 bij het Amsterdamse label 4Tune Records en bandleden Geoff en David 'The Germ' Germain (ex-Shadows Fall) blijven in Nederland wonen.

Roccoman (Elektro/Dance)
Energie en een heftige dans factor zijn kenmerkend voor Roccoman! De sound van Roccoman is een samensmelting van diverse muziekstijlen, waaronder electro, rock en dance. Opvallend zijn vooral de bijzondere diverse vocalen van The Buck. Na een grote tegenslag binnen de band en een jaar van bezinning is Roccoman vernieuwd, vol energie en klaar voor een nieuwe start!

Seita (BR) (Death/Thrash Metal)
Seita is een viermansformatie uit Brazilië, met Amsterdam als thuisbasis, die garant staat voor brute death/thrash. Seita is geïnspireerd door de tegenstellingen, passie en geweld in hun moederland en gekleurd door nieuwe inzichten en ervaringen, opgedaan sinds hun verblijf in Europa.

The Tumblin' Dice (Rolling Stones Tribute)
The Tumblin' Dice spelen al vele jaren de muziek van de beste Rock & Roll band ter wereld, The Rolling Stones. Ze hebben zelfs op een afterparty van de Rolling Stones gespeeld in den Haag. Een uitspraak van the roadmanager van de Stones was, "they don't look like the Stones but they fuckin' sound like the Stones.

Reacties

Roelliej schreef op :
Roccoman en Horst a/d Massive zijn cool. Dead Elvis is ook lachen. De rest ken ik niet echt. Kan de pret vast niet drukken
Why are you wearing that stupid man suit?
collisiontammi schreef op :
dat komt helemaal goed, we hebben 19 acts :-)
Tonight at your house, it is not plouse
collisiontammi schreef op :
Jazeker, nieuw op Weistock: de cocktailbar! Op zaterdag kun je bij deze gezellige zomerse bar langs voor een heerlijke tropische verfrissing! Uiteraard is de cocktailbar uitgebreid met een lounge gedeelte zodat je even kunt chillen tussen het feesten door!
Tonight at your house, it is not plouse
Goulash schreef op :
Quote: RoelliejRoccoman en Horst a/d Massive zijn cool. Dead Elvis is ook lachen. De rest ken ik niet echt. Kan de pret vast niet drukken
bedankt man!!
collisiontammi schreef op :
Vandaag is het dan zover! De 7e editie van Weistock nieuwe stijl! We trappen om 3u af met 5 Minute Window in de grote tent. Verder zullen er nog toppers komen spelen als Dead Elvis And His One Man Grave, Big Shampoo, Jaya The Cat, Shoarmapapa, Seita, Defcon One en nog veel meer! Uiteraard hebben we, in tegenstelling tot wat er in de krant stond, wel goed naar de buienradar en aanverwante website gekeken (Weistock zal zich namelijk gewoon in 2 stevige tenten plaats vinden). Vanmiddag krijgen we zelfs weer een beetje zon, en mocht het te warm worden (vooral morgen), dan plaatsen we een verfrissende ventilator. Kortom: pak je fiets, taxi, de bus of de auto en kom naar Weistock voor een goed feest!
Tonight at your house, it is not plouse