Komend weekend 3 dagen feest in OJC Watjang?!?

Met o.a. Sergio Silvano, Cold Turkey & Slashback

De jaarlijkse kermis strijkt komend weer neer in Oirlo en dat is reden voor de jongerensoos uit Oirlo om weer flink uit te pakken met een uitgebreid programma.
Het is voor het eerst dat OJC Watjang drie dagen kermis organiseert in het dorp. Reden voor het jongerencentrum om groots uit te pakken met een mooi programma: onder andere grote bands als Cold Turkey en Slashback zullen op in het kermisweekend op de planken staan van de soos. De kermis wordt op vrijdag geopend met de Beach Party met de inmiddels nationaal en internationaal bekende DJ Sergio Silvano.


De eerste avond van het kermisweekend, vrijdag 11 mei staat in het teken van zomerse sferen: dan wordt namelijk de Beach Party georganiseerd. Achter de platenspeler staat deze avond DJ Sergio Silvano die bij iedereen de voetjes van de vloer zal gaan krijgen met zomerse deuntjes en lekkere dansplaatjes. Sergio Silvano is bekend in de regio: zo staat hij regelmatig in een volle Discotheek Palladio in Helden en in de Lange in Horst. Afgelopen zomer draaide hij zelfs in het SLAM FM café in Chersonissos.

De band, Cold Turkey maakt de perfecte mix tussen nieuwe nummers en klassiekers. Door het repertoire telkens uit te breiden met de laatste rockhits zoals die van Kings of Leon, Anouk, The Kaiser Chiefs en de Red Hot Chilli Peppers altijd up to date. Naast de nieuwste hits spelen ze ook ‘gouwe ouwe’ krakers zoals Radar Love, Alive en Angie. Ook nummers van The Police, AC/DC, U2, Jovink en Status Quo passeren de revue.
Het Oost-Noorbrabantse Cold Turkey begon in 1995 als een bijna niet van echt te onderscheiden Lenny Kravitz- coverband en is nu uitgegroeid tot een van de beste rockcoverbands van Nederland. Een avondje Cold Turkey is een belevenis. De zes getalenteerde muzikanten zijn perfect op elkaar ingespeeld en de zanger en zangeres hebben een stem waar je ú tegen zegt. Menige kermis, bruiloft en festival is door Cold Turkey op z’n kop gezet en op zaterdag 12 mei is de Oirlose kermis aan de beurt.

Op de slotdag van het kermisweekend, zondag 13 mei, zal Slashback zijn opwachting maken in de bekendste kelder van Oirlo. Slashback is een stevige rock georiënteerde coverband. 
Een bekende band in de regio die garant staat voor veelzijdigheid door de brede instrumentale bezetting en afwisseling in lead-vocals tussen zanger & zangeres. Het publiek wordt door de ervaren muzikanten getrakteerd op een mengeling van actuele hits en tijdloze classics: voor jong en oud. Deze 7-koppige band, die aan de vooravond van dit optreden het 12,5-jarig jublieum viert, zal de kermis op knallende wijze afsluiten.

De kermis in OJC Watjang begint vrijdag om 20.30 uur, zaterdag gaan deuren om 20:00 uur open. De laatste avond begint om 18:00 uur. De entree bedraagt op vrijdag en zaterdag vijf euro, de entree op de zondag is drie euro. Er is geen voorverkoop. Zorg dat je op tijd bent, want vol is vol.

Meer informatie over de kermis is te vinden op www.watjang.nl en natuurlijk op de Facebook (www.facebook.com/watjang) en Twitter (www.twitter.com/ojcwatjang) van het jongerencentrum. Tot a.s. weekend!!!

Reacties