Kloasnight

Genoeg van al die pakjesavonden? En zin om lekker uit je te dak te gaan met een aantal vettee bands voor maar 5 euro??

OJC Knor organiseert een lekker feestje in de zaal van de Meulewiek.
Dit feestje zal in het teken van sinterklaas zijn met een aantal goede bands.


KOPSTOOT:
Betonrock, maar dan gewapend. Geen compromissen, geen frivoliteiten.
Rock 'n Roll, stampend en dreunend als een geoliede machine.
De geur van zweet en zware shag. Rauwe riffs als scheurend metaal.
Teksten die druipen van bloed, lust en bier.

Kopstoot gééft je een kopstoot. Rock 'n Roll recht voor je plaat.

2-LATE:
In 2002 werd een bandje opgericht met als missie Pop/Rock. Enthousiast als ze waren gaven ze zich op voor PopSport, namen 2 managers aan en in een goed gevulde 013 wonnen de jonge lieden de Publieksprijs van deze prestigieuze bandwedstrijd. De prijs, het verzorgen van een voorprogramma bij een grote Nederlandse band, dit werd verzilverd in februari van 2008 toen ze samen met Leaf in een uitverkochte Nieuwe Nor stonden. Hun nummers hebben soms wat weg van grotere artiesten, zoals de Red Hot Chili Peppers of Anouk, maar het is altijd hun eigen sound. En ze zijn niet bang die sound te laten horen: Venray Muziek Totaal, 013, OJC Watjang; de regio weet dat 2-late leeft.

RUBBER:
Zoals de naam al zegt: oersterk, niet stuk te krijgen, maar wel rekbaar en flexibel. Weinig bands met zo’n origineel en afwisselend repertoire spreken zo’n breed publiek aan.
En dat met al meer dan 1000 optredens in een bezetting die al sinds 1997 vrijwel constant is. De band kiest op basis van de situatie uit meer dan 140 ronkende, pakkende klassiekers en recente hits. Van zeer relaxed tot buitengewoon pittig, maar altijd bijzonder dansbaar en lekker. Met een feilloze antenne voor de stemming van het publiek.

Rubber is een feestband voor bedrijfsfeesten, dorpsfeesten, tentfeesten, privéfeesten, verenigingsfeesten en nog veel meer soorten feesten.
De band is naar aangename bestemmingen gehaald zoals Egypte, Zwitserland, de Franse alpen, Nigeria, Gabon, Italië en Engeland.
Voor eigen publiek heeft de band drie keer in de Melkweg opgetreden. Twee keer was het optreden uitverkocht, een keer in de kleine zaal (700 man) en een keer in de grote zaal (900 man).

Reacties