Kerst in Canix

OJC Canix heeft zoals elk jaar weer een uitgebreid kerst programma… Ook dit jaar hebben we weer diverse activiteiten als een 80’s Party, een Film Marathon en een festival met alleen maar slechte bands!

--------

24 december 2009
KERSTAVOND
Met live: Aniek en Joost

Kerstavond in Canix staat voor een gezellig avondje in de kelder. Traditioneel speelt hier een akoestische act. Deze keer zullen Aniek en Joost zorgen voor de muzikale aankleding van deze relaxe avond. Aniek Janssen (ex-Delphian) en Joost Zegers (Jeopardy) spelen een sfeervolle set, uitgevoerd op toetsen en zang. Ze spelen een mix van eigen werk en covers van o.a. Adèle, Kate Bush en Alanis Morissette.

Open: 20.00u / Aanvang: 21.00u


--------

25 december 2009
80'S PARTY
Met de Canix huis DJ's

De jaren 80, de tijd dat Nederland het EK won, iedereen voor de buis zat voor series als Miami Vice en de vrouwen nog jasjes hadden met schoudervulling! Op deze avond gaan we, zoals de titel doet vermoeden, terug in de tijd met muziek van artiesten als Madonna, Rick Astley, Madness of The Simple Minds. Dit alleen al maakt de I Love The 80's Swingparty ongetwijfeld de moeite waard!

Open: 17.00u / Aanvang: 19.00u

--------

26 december 2009
KERSTDINER
Geef je t.z.t. op in OJC Canix

Open: 12.00u / Aanvang: 13.00u

--------

27 december 2009
KNOMMELCORE: HET SLECHTE BAND FESTIVAL
Met live: Dick En Sion, Melijerz Of Death, Shoarmapapa En De Pittige Pita’s, Die Sussen Männer, U3, Egh-Hell en de Verrekte Vervealende Verfroemelde Vage Viguren.

Ja mensen, wie kent ze niet?! De bandwedstrijden, concerten en festivals waar iedereen zijn best doet om zo goed mogelijk te spelen… maar ook de slechte bands hebben optredens nodig! Dus bij deze organiseren wij van OJC Canix een slechte band festival. Dit zal dus weer lachen worden met een hoop slechte projecten, veel humor en zelfspot! Knommelcore heeft ook dit jaar weer het slechtste van het slechtste weten te strikken. Knommelcore is het festival voor bands die bij termen als een akkoord aan een overeenkomst denken en een fret een jongensnaam!

Open: 15.00u / Aanvang: 17.00u

--------

28 december 2009
FILM MARATHON
Met de films: The Hangover, Zack And Miri Make A Porno, Terminator Salvation, Knowing, Superbad en X-men Origins: Wolverine.

Open: 12.00u / Aanvang: 13.00u / Entree: € 3,-

--------

29 december 2009
OLYMPISCHE CANIXSPELEN
Ook voor de iets mindere sportievelingen

Open: 14.00u / Aanvang: 15.00u

Reacties