Kermis zit er weer op

Nou, de afgelopen vijf dagen stond het centrum van Horst weer vol met attracties, gokkramen en eetstands (Loempia Lei!).
Maar met name op het 'Horeca-plein' was het de afgelopen dagen druk. Ik heb echt het idee dat het met het jaar gezelliger wordt: vorig jaar kwam Blok 10 erbij, waardoor het met name op zaterdag iets minder massaal werd bij Liesbeth. Dit jaar kwam daar ook nog De Lange bij, die denk ik ook wel terug kan kijken op een succesvolle kermis.

Het leuke is dat er dit jaar er ook echt veel aanbod was bij de verschillende café's, en ik moet zeggen: stuk voor stuk erg goede bands. Zondagavond stond bijvoorbeeld Campaign bij Liesbeth, wat de nodige bezoekers trok, maandagmiddag stond Broadway bij De Lange, en 's avonds Pigt@il bij Blok 10. Gisteravond werd de kermis goed afgesloten bij De Lange: eerst
de Banana Pancakes, die uiteindelijk de tent toch goed meekregen. De afsluiter D-Vision (ik kende ze nog niet) was écht goed, en een mooie afsluiting. Eigenlijk jammer dat ze om twaalf uur al moesten stoppen, ik had er nog wel een paar uurtjes vol kunnen houden daar.

Kortom: (voor mij in ieder geval) een erg geslaagde kermis. Nu nog wachten tot de attractie op het plein weggaat, zodat er een grote parachute kan komen met een mooi groot podium.

Reacties