Kermis Oirlo: twee dagen feest in Watjang

De jaarlijkse kermis strijkt dit jaar weer neer in Oirlo en dat is reden voor de jongerensoos uit Oirlo om weer flink uit te pakken met een uitgebreid programma. Dit jaar wordt de kermis gevierd in de Watjang op zaterdag 7 en zondag 8 mei. Onder meer cover- en feestbands Random én Los Zand- beide afkomstig uit de regio - zullen dat weekend op de planken staan.


Zaterdag wordt de kermis geopend door de bekende coverband Random. De deuren zullen om 20.00uur open gaan. Random is een jonge, ervaren en energieke allround coverband bestaande uit zes enthousiaste muzikanten. Samen staan zij garant voor een gezellige avond boordevol live muziek en entertainment van de bovenste plank. Met nummers van o.a. Anouk, Guus Meeuwis, Queen, Pink, Linkin Park, Tina Turner en Jan Smit is deze coverband van alle markten thuis. Mede door het veelzijdige én gevarieerde repertoire, dat constant voorzien is van de nieuwste muziek, is Random altijd een publieksfavoriet en krijgt de band iedereen aan het dansen en zingen.
Op zondag 8 mei staat er ook een grote én bekende band op het podium van de jongerensoos: Los Zand. Los Zand is dé cover/feestband uit het zuidoosten van het land, bestaande uit acht geroutineerde muzikanten die inmiddels ruim negen jaar samenspelen: alle ingrediënten voor een podium vol muzikaliteit die de boel gegarandeerd op z'n kop zet.
Het repertoire van de uit Overloon afkomstige band bestaat uit een perfecte mix van engels-, nederlands-, duits- en zelfs franstalige covers, maar ook spelen ze bekende ballads en steviger werk. Hits van o.a. Guus Meeuwis, Rowwen Hèze, Lady GaGa, de Dijk en de Blues Brothers worden afgewisseld met klassieke meezingers en eigengemaakte medley's.

Zondag gaan de deuren open om 18.00uur en zaterdag wordt de kermis geopend om 20.00 uur. De entree is beide dagen vijf euro en er is geen voorverkoop. Zorg dat je op tijd bent, want vol is vol! Meer informatie over de kermis is te vinden op www.watjang.nl en natuurlijk op de officiële Facebook, Hyves, en Twitterpagina’s van OJC Watjang?!?

Reacties

OJCWatjang schreef op :
Dit jaar voor het eerst ook een bewaakte garderobe en zondag natuurlijk LIVE op groot scherm FC Twente - Ajax en daarna Los Zand!! :D:D