Kermis Oirlo: 2 dagen feest in Watjang!

Met o.a. Canvas, DJ Wez, Ac Dixi & Niks Draait Door!

De jaarlijkse kermis strijkt dit jaar weer van 9 t/m 12 mei neer in Oirlo en dat betekent voor OJC Watjang?!? om weer eens flink uit te pakken met heerlijke feestbands en dj’s!CANVAS! | www.naarhetcanvas.nl

Op zaterdag 9 mei zullen de deuren vanaf 20:00 uur open gegooid worden om iedereen te verwelkomen die van stevige Nederlandse-Accerdeon-Rock-Hoempa-Polonaise-Feest-Muziek houdt, want de rock & lol band Canvas uit het Brabantse Raamsdonk staat tijdens deze avond op de planken. Canvas zal bekende covers spelen met een eigen CANVAS!-sausje en men zal eigen werk ook afwisselen met de nodige improvisatie op het podium.
Het begrip “Rock & Lol” blijkt een breed begrip te zijn, en dat is zeker te horen in het repertoire dat CANVAS! tijdens hun optredens uit de speakers laat knallen. Het publiek wordt in een “Feest der herkenning” meegenomen van het Limburgse Rowwen Heze naar het Achterhoekse Normaal en van de Amsterdamse Sjonnies naar de Brabantse WC Experience en BZB. Met deze bonte mix aan muziekstijlen staat elke zaal, café, of feesttent binnen de kortste keren op zijn kop! Kortom: FEEST GEGARANDEERD!

Als toetje van deze heerlijke avond zal DJ Wez de kolkende feest massa tot in de late uurtjes nog gaan verwennen met heerlijke muziek. Deze, uit Tilburg afkomstige, feest dj weet als geen ander dat Brabantse nachten lang zijn! Met al vele optredens in het feestcafé van Tilburg en zelfs de hele zomer in Lloret del Mar zal hij tijdens deze avond eens flink gas gaan geven!


Hertog Jetje

Op zondag is het natuurlijk even bij komen van de dag ervoor maar daar hebben wij een oplossing voor! Kom vanaf 16.00 uur naar de soos. Onder het genot van heerlijke muziek van de soos-dj’s en een lekker koud drankje kun jij de kater van de dag ervoor weg dansen. Tot 19.00 uur is de entree ook nog gratis dus wat wil je nog meer? Om 19.00 uur begint namelijk de eerste echte jonge amateur band uit Castenray, oftwel ‘Hertog Jetje’. Een primeur voor deze jonge gasten die nummers coveren van de Stoere Patsers, WC Experience en Jovink en de Voederbietels die ze dan zelf met hun eigen teksten bewerken. Met eerder al een optreden op de Casselse bierfeesten zullen zij dit keer ook in Oirlo laten zien dat klank niet altijd belangrijker is dan gezelligheid!


AC/DIXI

Na Hertog Jetje zullen de mannen van AC/DIXI het podium van Watjang betreden. De basis voor AC/DIXI werd gelegd op het Oekracht festival in 2000 waarna men uit pure dranklust en verveling besloot een band op te richten. De naam AC/Dixi werd ingegeven door het regelmatige bezoek aan de Dixi's op het festivalterrein en de gezamenlijke liefde voor AC/DC. Onder het motto stampende feestrock met grappige eigen teksten toert men sindsdien elk jaar met een ander thema door het land. AC/DIXI zal in Oirlo dan ook alles uit de kast gaan trekken om het publiek te vermaken. Zo verschijnen er speciale gasten als koningin Beatrix, de kerstman en Tina Turner op het podium en wordt er gebruik gemaakt van heftige showattributen. Met nummers zoals Wereldkampioen, Zon Zee & Zuipen en het Antirookverbod kreeg men al veel aandacht in onder andere de Telegraaf en in de Coen & Sander Show op 3FM. Ook trad AC/DIXI o.a. op in het voorprogramma tijdens de fanclub van de WC Experience en zal men onder het motto “Kom op zoepen” gaan toeren door het hele land. Het podium zal hierbij ingericht worden als boksarena waarin de bandleden als doldwazen tekeer gaan en de meest gekke capriolen uithalen.


Niks Draait Door

Als dan uiteindelijk naar een knock-out de bandleden van AC/DIXI het podium verlaten hebben is het tijd om nog een keer flink gas te geven en je benen uit je lijf te dansen tijdens Niks Draait Door. Na tweemaal opgevoerd te zijn in OJC Niks en een daverend succes op Prilpop, is nu ook Oirlo aan de beurt om kennis te maken met deze doldwaze heren, of zijn het nu dames?, uit Horst. Op deze avond zal het kundige rad beslissen welke plaatjes er gedraaid zullen worden. Van Duits tot Gay en van Punk tot Dance. De lieftallige dj’s Bram en Bram zullen voor iedereen alles in de mix gooien terwijl assistente Denise ondersteuning bied aan de kundige Nakkie, de host voor deze avond. Zoals Niks Draait Door zegt: stilstaan wordt bestraft met steniging en niet meezingen met een ferme tik op de genitaliën, zullen ze Oirlo laten dansen tot diep in de nacht en zorgen voor een ware afsluiter van de kermis!

Op zaterdag 9 mei zullen de deuren van Watjang om 20:00 uur open gaan en op zondag 10 mei is iedereen vanaf 16.00 uur welkom. De entree tijdens deze twee dagen zal 5 euro bedragen maar let op!: op zondag is de entree tot 19.00 uur gratis dus kom op tijd! Meer informatie vind je op www.watjang.nl

Reacties

Gradje schreef op :
Ah, ben 'helaas' komend weekend een weekendje weg met vrienden, anders was ik zeker langsgekomen.

Ziet er uit als een goede, leuke, line-up.
I'm on a horse.
Nakkie schreef op :
Jazeker, we zijn van de partij
Too weird to live, and too rare to die.