Kaartverkoop OMG! Festival 2014 gestart

OMG! WE’RE BACK - 90’S EN MEER

OMG! Festival keert in 2014 terug op het Evenementerrein in Kronenberg en zoals een aantal weken geleden al aangekondigd zal er dit jaar plaats zijn voor een nieuw muziekgenre. Op zaterdag 28 juni zal er van 13:00 tot 01:00 uur naast de dance muziek van nu ook de nodige tijd ingeruimd worden voor de welbekende hits uit de jaren 90. Voor de volledigheid zullen de klassiekers uit de nineties versterking krijgen van hun opvolgers uit de zero’s. Met twee decennia topmuziek er bij biedt OMG! in 2014 dus een gevarieerd muziekaanbod.

Uiteraard is de organisatie al weer een tijdje bezig om de line-up voor de komende editie in orde te maken. Afgelopen jaar kon je op OMG! Festival genieten van namen als The Partysquad, Zany, La Fuente en ook voor de 2e editie van OMG! zijn er weer een aantal aansprekende namen vastgelegd. Begin januari wordt gestart met het bekend maken van de eerste namen dus houd onze social media kanalen in de gaten voor updates. Voor de snelle beslissers zijn er vanaf nu aantrekkelijk geprijsde kaartjes te koop. Wees er op tijd bij want op = op!

VRIJDAGAVOND 27 JUNI - 80’S EN BBQ

Een nieuw initiatief van Stichting 7VNTY7 is het betrekken van de vrijdagavond bij OMG! Festival. Omdat de organisatie afgelopen jaar heeft gemerkt dat er naast de diverse dance muziekgenres van nu tevens behoefte is aan meer variatie wordt er naast de toevoeging van 90’s en 00’s op de zaterdag op de vrijdagavond muzikaal nog een stuk verder terug in de tijd gegaan naar de jaren 80. In een avondvullende show van 18:00 tot 01:00 uur zullen diverse DJ’s de allerfijnste plaatjes uit die tijd voorschotelen.

Naast muziek (en drank) wordt er op de vrijdagavond ook nog iets anders geserveerd: het is namelijk mogelijk om aan het begin van de avond gebruik te maken van een uitgebreid barbeque buffet. De BBQ area zal geopend zijn van 18:00 tot 21:00 uur. Het muzikale programma zal tijdens de BBQ uiteraard zo worden ingericht dat er rustig en gezellig kan worden gegeten. Zodra de barbecues uit gaan kan het feest dan echt losbarsten in de manege op het Evenemententerrein Kronenberg.

Voor de vrijdagavond zijn zowel losse toegangskaartjes voor het muziekprogramma als kaartjes voor BBQ + muziek beschikbaar. Tevens is het mogelijk om combitickets voor vrijdag en zaterdag aan te schaffen. Op www.omgfestival.nl vind je alle informatie over de prijzen en kun je direct tickets bestellen.

Reacties